Βρισκόμαστε πλέον προ των πυλών της νέας σχολικής χρονιάς και αρκετοί γονείς με τους μαθητές έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται συγκεντρώνοντας όσα χρειάζονται για την ομαλή έναρξή της.

Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί σημαντικό εφόδιο και βασικό θεμέλιο για την πορεία των παιδιών για αυτό και η ποιότητα της εκπαίδευσης παίζει καθοριστικό ρόλο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Φίλιππα». Με εμπειρία που αγγίζει σχεδόν τα 30 χρόνια το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Φίλιππα» αποσκοπεί στην σωστή και αποτελεσματική εκμάθηση της σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, συνοδευόμενη από την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων γλωσσομάθειας, καθώς και στη μέγιστη αξιοποίηση της γνώσης αυτής για τον κάθε μαθητή.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών  «Φίλιππα» ιδρύθηκε το 1990 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει υψηλής ποιότητας διδασκαλία σε όλα τα επίπεδα (Α Junior-Proficiency). Οι μαθητές χρησιμοποιούν βιβλία προσεκτικά επιλεγμένα για την ηλικία και τις ανάγκες τους καθώς και όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας, όπως διαδραστικοί πίνακες (Whiteboard). Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Φίλιππα» διαθέτει έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό με εξειδίκευση σε μαθησιακές δυσκολίες. Οι υποψήφιοί είναι πάντα άριστα προετοιμασμένοι και γι αυτό σημειώνουν κάθε χρόνο μεγάλες επιτυχίες καθώς και υψηλές βαθμολογίες στις εξετάσεις τους.  Το ΚΞΓ «Φίλιππα» σημειώνει επίσης φιλανθρωπική και καλλιτεχνική δράση, βοηθώντας οργανώσεις όπως τον «Φάρο» και την «Καρδιά του Παιδιού». Επίσης,  διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για το περιβάλλον και εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 02 Σεπτεμβρίου 2019 έως 16 Σεπτεμβρίου 2019

Καλή σχολική χρονιά!