Καλό καλοκαίρι με μπόλικα παιχνίδια στην άμμο ευχήθηκε ο Οργανισμός της Equal Society στους μικρούς επισκέπτες των κοινωνικών δομών, (συσσίτιο και φαρμακείο) προσφέροντας summer kits για παιδιά ηλικίας από έξι έως δέκα ετών.

Οι «Καλοκαιρινές Τσάντες», που περιείχαν πετσέτες και μάσκες θαλάσσης, καπέλα, αντηλιακά αλλά και τα απαραίτητα παιχνίδια για την παραλία, χάρισαν χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια.

Η πρωτοβουλία ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια της Ethelon και της εθελοντικής ομάδας Team Up της Eurobank. Οι εργαζόμενοι της τράπεζας, μέσα από μια αλυσίδα κοινωνικής προσφοράς, δημιούργησαν τα καλοκαιρινά πακέτα δώρων για τα παιδιά του Οργανισμού ζωγραφίζοντας και γεμίζοντας τις καλοκαιρινές τσάντες.

Τα καλοκαιρινά δώρα μοιράστηκαν την Πέμπτη, 8 Αυγούστου στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου (οδός Θ. Στράτου 1, έναντι ΟΤΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Equal Society στη Λευκάδα, αλλά και για να ενταχθείτε στην εθελοντική ομάδα της μπορείτε να καλέσετε στο 2645022578 η να επισκεφθείτε το www.equalsociety.gr.