Είσαι κάτοικος Λευκάδας; Γράψε το δικό σου μήνυμα για την ανακύκλωση και πάρε μέρος στο Διαγωνισμό

«ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ RE.CO.RD: εδώ ανακυκλώνουμε»

Διαγωνισμό με τίτλο «ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ RE.CO.RD: εδώ ανακυκλώνουμε», διοργανώνει ο Δήμος Λευκάδας, στο πλαίσιο του Έργου RE.CO.RD. Οι κάτοικοι του νησιού που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν τη σελίδα του Δήμου στο Facebook και να συμπληρώσουν το δικό τους μήνυμα για την ανακύκλωση.

https://bit.ly/2NYGMx8

Τα τρία καλύτερα μηνύματα θα βραβευτούν στις  δράσεις ανακύκλωσης που θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8 Αυγούστου στις παραλίες Κάθισμα, Άγιος Νικήτας και Πόρτο Κατσίκι. Οι νικητές θα λάβουν βραβεία που σχετίζονται με την ανακύκλωση.

Η συμμετοχή σου στο διαγωνισμό είναι σημαντική καθώς συμβάλλεις και εσύ στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών σου για την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς του νησιού μας.

Ο Δήμος Λευκάδας συμμετέχει στο  Έργο RE.CO.RD, με στόχο τη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης στις παράκτιες περιοχές και την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την ανακύκλωση πλαστικών υλικών. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG VA Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε
Μελίνα Καψυλιδάκη, Reputation Unique, 2155605215, kapsylidaki@ru.gr

Η Ομάδα Σύμπραξις, ως ανάδοχος επικοινωνίας, έχει αναλάβει τη συνολική υποστήριξη και τη διοργάνωση των δράσεων του Έργου. http://www.sympraxis.eu/