Για πρώτη χρονιά διοργανώνεται φέτος στις  17,18 & 19 Ιουλίου 2019 το πρώτο φεστιβάλ ποτού και γευσιγνωσίας στο νησί της Λευκάδας. Ένα φεστιβάλ που έρχεται για να γίνει θεσμός!

3 ημέρες, 7 σημεία σε όλο το νησί, με τη συμμετοχή των καλύτερων bars της Ελλάδος, έρχονται στη Λευκάδα για να κάνουν τις διακοπές σας ακόμα καλύτερες!

Σκοπός του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι να αναδείξει την κουλτούρα του cocktail με το ταίριασμα της ιδανικής γεύσης,  τις ομορφιές του νησιού, τα τοπικά προϊόντα, τη Λευκαδίτικη φιλοξενία και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των υπηρεσιών και του τουρισμού την Λευκάδας.

Οι διοργανωτές του 7islandsFestival είναι ένας νεοσύστατος σύλλογος όπου απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης.  Ο σύλλογος γευσιγνωστών Λευκάδας μαζί με το επαγγελματικό επιμελητήριο και το Δήμο Λευκάδας , κάτω από την αιγίδα του Επιμελητηριακού ομίλου ανάπτυξης ελληνικών νησιών , θα καταφέρουν να προσφέρουν στο νησί και στους επισκέπτες της μια πρωτόγνωρη και αξέχαστη εμπειρία και να τους μυήσει στην κουλτούρα των cocktails και των τοπικών γεύσεων.

Το 7islandsFestival ήρθε για να μείνει! Και αυτό είναι ξεκάθαρό από τους συμμετέχοντες,  που είναι από τα πιο γνωστά, βραβευμένα και αναγνωρισμένα bars της Ελλάδας:

Γορίλας από Θεσσαλονίκη

BlueGinBar από Γιάννενα

Odori Vermuteria Di Atene από Αθηνα

The Bank Job από Αθήνα

The Clumsies από Αθήνα

Abbey από Πάτρα

Barro Negro από Αθήνα

Dos από Αγρινιο

Darling the Bar από Αθήνα

Frater & Soror από Αθήνα

Grapa vino  από Βολο

Νοel από Αθήνα

LunaLounge από Καλαμάτα

OldDog από Αθήνα

OZ από Χίο

42 Bastronomy.athens από Αθήνα

Το ταίριασμα του φαγητού θα γίνει από την  SQUARE ATHENS και τον βραβευμένο chef Κλεομένη Ζουρνατζή.

Μεγάλος υποστηρικτής του φεστιβάλ η Bar Academy το πρώτο κέντρο δια βίου μάθησης για bartenders & baristi.

Οι ημέρες του φεστιβάλ θα είναι γεμάτες από πολλά parties, DJ sets, γευσιγνωσίες, masterclasses, pop up bars που θα σας μυήσουν σε ότι πιο φρέσκο και καινούργιο υπάρχει στο χώρο της εστίασης.

Σας περιμένουμε όλους να γίνεται μέρος όλης αυτής της μεγάλης ιδέας και διοργάνωσης!

Info

Facebook : 7islands Festival

Instagram : 7islandsfestival