Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το θέμα των σκουπιδιών της Λευκάδας στην Αθήνα. Όλοι μαζί, ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας κος Καλός, ο βουλευτής Λευκάδας κος Καββαδάς, ο πρώην Δήμαρχος κος Δρακονταειδής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Βλάχος θα συμμετέχουν προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η λύση για το θέμα των σκουπιδιών που πνίγει κυριολεκτικά πλέον όλη την Λευκάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα προταθεί τα σκουπίδια της Λευκάδας να μεταφέρονται ένα μέρος στο Αγρίνιο και το άλλο στην Πάλαιρο. Θα δούμε τι από όλα αυτά ισχύει, στα θετικά πάντως ήδη ότι όλοι μαζί πρώην και νυν θα ενώσουν δυνάμεις να βρεθεί λύση. Αυτό ήταν πάντα το ζητούμενο, ας ελπίσουμε για το καλό της Λευκάδας να τα καταφέρουν. Και κάτι μου λέει πως θα τα καταφέρουν αυτή την φορά….. γιατί πέρα από το ότι η νέα κυβέρνηση σίγουρα δεν θέλει με το που ανέλαβε να σκάσει στα δικά της χέρια η βόμβα των σκουπιδιών στην Λευκάδα, πολύ απλά δεν χωράει άλλη αναβολή!

ΕΣΥ να μην μιλάς!

Όσο για το θέμα του νοσοκομείου Λευκάδας όπου για άλλη μια φορά κάποιοι εκδηλώνουν τάχα μου το ενδιαφέρον τους και την ανησυχία τους για την λειτουργία του, καλά θα κάνουν να πάψουν επιτέλους οι φωνές ανθρώπων που μόνο να δυσφημίζουν και να κάνουν κακό ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως το Νέο Νοσοκομείο λειτουργεί όπως πρέπει, πως θα μπορούσε άλλωστε μετά τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια…. Οι ελλείψεις είναι γνωστές όπως γνωστά είναι και πολλά άλλα…! Ας μην αναρωτιούνται λοιπόν αυτοί που αποτελούν μέρος του προβλήματος γιατί δεν λειτουργεί το ΕΣΥ και εν συνεπεία το Νοσοκομείο Λευκάδας. Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί και το σινάφι τους που χρόνια έκαναν πάρτι εις βάρος του ΕΣΥ, δεν θα ήταν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα και από «ενδιαφέρον» καταγγέλλουν. Ο κλέφτης και ο ψεύτης λένε τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Σε κάποιες περιπτώσεις δυστυχώς χάρηκαν για αρκετά χρόνια….

Στο Νοσοκομείο Λευκάδας τώρα, τόσο ο μέχρι τώρα Διοικητής, αλλά από τώρα και πέρα ακόμα περισσότερο ο βουλευτής Λευκάδας το έχει σε άμεση προτεραιότητα να καλυφθούν οι θέσεις πρώτης ανάγκης και σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες αυτό θα γίνει άμεσα.

Γαργαλάει η προοπτική της εξουσίας

Το τραγικό δεν είναι οι όποιες ανακοινώσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά η υποκρισία και το γεγονός ότι χρόνια τώρα μέσα στο Νοσοκομείο κυκλοφορούσαν άνθρωποι οι οποίοι από καίριες θέσεις το διέλυσαν… Το εκμεταλλευόταν όπου μπορούσαν, το χρησιμοποίησαν είτε για την πολιτική τους καριέρα, είτε για να κάνουν τα κουμάντα τους, να βολέψουν τον εαυτό τους και τα δεκανίκια τους! Και έχουν και θράσος, αλλά η κοινωνία τους απάντησε, δυο φορές μάλιστα! Κατανοούμε ότι κάποιους και όσοι είναι κοντά τους, τους γαργαλάει τώρα η προοπτική της εξουσίας από όποια θέση και αν τους δοθεί…. και πήραν τα μυαλά τους ομαδικός αέρα με όλα αυτά που μπορεί να συμβούν….

Ο νέος πρωθυπουργός θα επαναλάβει και θα επαναφέρει τα λάθη του παρελθόντος;

Όλοι γνωρίζουν, είτε τους αρέσει είτε όχι την αλήθεια για το ΕΣΥ και το Νοσοκομείο Λευκάδας, γνωρίζουμε ποιοι φέρουν ευθύνη διαχρονικά όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλη την Ελλάδα. Έκτος βέβαια αν η ΝΔ καλύψει τους δικούς της… Δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που μια νέα κυβέρνηση βγάζει τους δικούς της λάδι και ρίχνει την λάσπη στους απέναντι… Για να δούμε ο νέος πρωθυπουργός θα επαναλάβει και θα επαναφέρει τα λάθη του παρελθόντος; Να καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα του Νοσοκομείου Λευκάδας οι εργαζόμενοι, οι ασθενείς, οι γιατροί που τιμούν το ΕΣΥ και το λειτούργημά τους, αλλά όχι και αυτοί και οι όμοιοι τους που δημιούργησαν το πρόβλημα από όσα Νοσοκομεία και να πέρασαν…!