Τους πολίτες της Λευκάδας, Μεγανησίου, Καστού και Καλάμου  που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους    το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ   στις εθνικές εκλογές .

Τους  φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος που σε αντίξοες συνθήκες, με ανιδιοτέλεια  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό  συμβάλλοντας στην  αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα.

Τους υποψήφιους,  Ζέτα  Ντελημάρη – Κατωπόδη , Μαυρέτα Σταύρακα και Κώστα  Δρακονταϊδή  για τον αγώνα που έδωσαν  με ήθος και ευπρέπεια,  στα πλαίσια της συλλογικής  προσπάθειας  προβολής των θέσεων  και της  επικοινωνίας του κόμματος  με τους συμπολίτες μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  πριν από 4,5 χρόνια, παράλαβε μια χώρα στο έλεος της χρεοκοπίας , με  μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε συνθήκες φτωχοποίησης και κρίσης.

Σήμερα, παραδίδει  μια χώρα ελεύθερη ξανά, με 37 δις στα ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης,  με ανακτημένο το κύρος και την αξιοπιστία της.

Η αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα αλλά και πανελλαδικά  αποτελούν εγγύηση αλλά και παρακαταθήκη  για νέους αγώνες αντίστασης, για  την προστασία των σημαντικών κατακτήσεων  της κοινωνικής πλειοψηφίας και των εργαζομένων.

Κοιτάξουμε μπροστά, στο αύριο.  Θα προχωρήσουμε με μεγαλύτερη δύναμη,  ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία να μετασχηματιστούν σε μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, με ευθύνη για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Γ. Τύπου  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ