Καθαρή νίκη της ΝΔ στην επικράτεια αλλά και καθαρή νίκη για τον Θανάση Καββαδά στην Λευκάδα ο οποίος εξελέγη με 4.075 ψήφους. Δεν υπάρχει αμφιβολία οι Λευκαδίτες ξεκαθάρισαν ποιον εμπιστεύονται για τον τόπο τους. Έδωσαν με μεγάλη διαφορά ψήφων την ξεκάθαρη νίκη στον Θανάση Καββαδά και στο επιτελείο του. Αποδεικνύεται άλλη μια φορά πως ο Θανάσης Καββαδάς ήταν και θα είναι ο βουλευτής όλων των Λευκαδίων.

Το γραφείο του βουλευτή γέμισε από νωρίς με κόσμο που ήρθε να τον συγχαρεί για την μεγάλη νίκη. Συνεργάτες, φίλοι και η οικογένειά του, όλοι ήταν εκεί να τον στηρίξουν και να χαρούν μαζί του.

Ήταν μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και άκρως αποκαλυπτική προεκλογική περίοδος ειδικά όσον αφορά τα εσωκομματικά της ΝΔ στην Λευκάδα. Η κάλπη μίλησε και έδωσε για άλλη μια φορά τις απαντήσεις, σε όσους επέμεναν να μιλήσει η κοινωνία και για κακή τους τύχη ξαναμίλησε! Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά θα το πάρουν το μήνυμα… Πως λέει και η παροιμία; “Kάθε κατεργάρης στον πάγκο του..” Δεν είναι ακόμα η ώρα να σχολιάσουμε τα όσα απίστευτα συνέβησαν προεκλογικά, τις μεθόδους και τα υπόγεια ρεύματα… Ο χρόνος θα κυλήσει, θα ξεκαθαρίσει, θα προσγειώσει και θα βοηθήσει να μπουν τα πράγματα και κάποια πρόσωπα στην θέση τους….

Εμείς θα ευχηθούμε στον βουλευτή Λευκάδας να έχει μια καλή και αποτελεσματική θητεία για το καλό του τόπου μας και της κοινωνίας… αλλά προπάντων να μη  ξεχάσει ποτέ αυτό που ο ίδιος έχει επιλέξει να θυμίζει στον εαυτό του….