Με συναντήσεις και επισκέψεις σε φορείς και οργανισμούς  της Λευκάδας συνέχισε χθες το πρωί την προεκλογική του δραστηριότητα ο υπ. Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από τη Διέθυνση Αστυνομίας Λευκάδας. Σε συνάντηση που είχε ο κ. Καββαδάς με τον διευθυντή κ. Μιχαλόπουλο Γεώργιο και τον υποδιευθυντή κ.Γαβρίλη Κωνσταντίνο τέθηκε για μία ακόμα φορά το τεράστιο θέμα του κτηριακού προβλήματος. Η ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου θα είναι μια από τις προτεραιότητες του κ. Καββαδά το επόμενο διάστημα. Επίσης συζητήθηκε και η ανάγκη ενίσχυσης της Δ.Α.Λευκάδας με προσωπικό ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στη συνέχεια ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε όλες τις διευθύνσεις και συνομίλησε με το προσωπικό.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Λευκάδας. Συνάντησε και συνομίλησε με τον Λιμενάρχη Λευκάδας κ. Ζώμπος Ιωάννης. Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα και οι νέες αρμοδιότητες που έχει αναλάβει το Λιμενικό. Στη συνέχεια συζήτησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν.

Έπειτα επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Λευκάδας. Συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο κ.Σωτήριο Σκιαδαρέση. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της περιοχής. Ο κ. Καββαδάς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι με την κυβέρνηση της ΝΔ που έρχεται συνδυάζοντας την μείωση της φορολογίας με ισχυρή ανάπτυξη οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να δουν αύξηση στη ρευστότητά τους.

Συνεχίζοντας, και έπειτα από μία επίσκεψη στο Τελωνείο Λευκάδας, επισκέφθηκε την  Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας. Εκεί συναντήθηκε με τον Διοικητή κ.Βαρδή Θεόδωρο και ενημερώθηκε για την ετοιμότητα των δυνάμεων καθώς βρισκόμαστε στο μέσον της θερινής περιόδου. Ο κ. Καββαδάς συνομίλησε με το προσωπικό και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα τους για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Τέλος ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε τον Δήμο και την Περιφέρεια . Είχε συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλικιά Θεόδωρο και τον Δήμαρχο κ. Νικητάκη Μαρκο όπου συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα τις περιφέρειάς  μας, και κυρίως το μείζον θέμα της διαχείρησης των απορριμάτων. Επίσης εκτενής αναφορά έγινε και στις δύο συναντήσεις για όλα τα έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη και τα έργα που πρέπει να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν ούτως ώστε η Λευκάδα μας να περάσει σε μία νέα εποχή ανάπτυξης.

Αθανάσιος  Καββαδάς

Υπ.Βουλευτής Ν. Λευκάδας με τη ΝΔ