Με επιτυχία οι περιοδείες της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ , Αργυρής Κατωπόδη

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι περιοδείες της υποψήφιας βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ, Αργυρής Κατωπόδη σε όλα τα νησιά μας. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η Αργυρή Κατωπόδη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

 «Τσουκαλάδες, Δράγανο, Αθάνι, Άγιος Πέτρος… Το όμορφο ταξίδι επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας στα χωριά της Λευκάδας ολοκληρώθηκε χθες κλείνοντας τον κύκλο του από εκεί ακριβώς που ξεκινήσαμε… Τα χωριά καταγωγής μου, τα πανέμορφα «πίσω χωριά» όπου οι κάτοικοι μας υποδέχθηκαν με τόση αγάπη κ με την ελπίδα χαραγμένη στα πρόσωπά τους…

Όλες οι επισκέψεις στα χωριά της Λευκαδας μας ήταν εμπειρίες μοναδικές, με μοναδικούς ανθρώπους, όλοι με τα ίδια καθημερινά δύσκολα προβλήματα… Το νερό, τα σκουπίδια , η ιατρική περίθαλψη. Αυτονόητα για τη ζωή μας προβλήματα όμως για τους ανθρώπους των χωριών μας. Δύσκολη και η επιβίωση με τη μείωση των συντάξεων και τον αφανισμό της υπαίθρου… Μιλήσαμε για όλα αυτά αλλά και για το πρόγραμμά μας, για την Λευκάδα που θέλουμε και θα παλέψουμε γι αυτήν. Για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Και υπενθυμίσαμε τα λόγια του προέδρου της ΝΔ και αυριανού πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη: «Με ενδιαφέρει την επόμενη μέρα να έχουμε μία ισχυρή κυβέρνηση για να έχουμε μία αυτοδύναμη Ελλάδα που θα πατά στα πόδια της»