Άτυπη μεν αλλά προεκλογική περιοδεία δε αυτή που πραγματοποίησε ο κος Μητσοτάκης στην Λευκάδα. Μετά το Μέτσοβο και την Άρτα επέλεξε το νησί μας για μια σύντομη επίσκεψη η οποία όμως σίγουρα είχε την σημασία της.

Θερμή ήταν η υποδοχή για τον πρόεδρο από τον κόσμο στην παραλία της Λευκάδας. Συνομίλησε με ντόπιους και τουρίστες,  έβγαλε selfie και συνεχάρη μάλιστα κάτι Γερμανούς για την επιλογή τους να ψηφίζουν τους «Πράσινους» στις δίκες  τους εκλογές….

Εκτός από την θερμή υποδοχή, αρκετά θερμό ήταν όμως και το κλίμα που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του αφού όλοι κρεμόταν από τα χείλη του μήπως και καταφέρουν να του αποσπάσουν το όνομα του τρίτου προσώπου για να κλείσει το ψηφοδέλτιο στην Λευκάδα. Σκηνές απείρου κάλλους, με πρόσωπα είτε να τον παρακαλάνε, είτε να του υποδεικνύουν το πρόσωπο που θέλουν να επιλέξει ο πρόεδρος για υποψήφιο βουλευτή. Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν, δεν μπορούν να καταλάβουν πότε έχει έρθει η στιγμή να αποσύρεσαι…  Έτσι τα μόνα λόγια που είχε να πει ο κος Μητσοτάκης σε όσους επέμεναν ήταν να περιμένουν έως αύριο όπου θα ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Ελλάδα. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ όλα δείχνουν πως ο κος Μητσοτάκης θα ακολουθήσει το παράδειγμα του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Λευκάδα και θα στείλει στον προεκλογικό αγώνα μαζί με τον Θ. Καββαδά και την Γ. Αυγερινού άλλη μια γυναίκα…..

Όσο για το ψηφοδέλτιο του 2015 που κάποιοι επιθυμούσαν να ξαναδούν στις επερχόμενες εκλογές ξανά μαζί, αυτή η επιθυμία δεν θα πραγματοποιηθεί, το συγκεκριμένο όμως μένει ως το ψηφοδέλτιο που στα δύσκολα όχι μόνο στάθηκε αλλά κατάφερε να κερδίσει όταν άλλοι την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και κάποια στιγμή επέστρεψαν διεκδικώντας θέσεις και αξιώματα…….