Μετά το ρεπορτάζ μας όπου αναφέρουμε πως υποψήφια βουλευτής προτάθηκε από τον Δήμαρχο Λευκάδας και μέλη της Νομαρχιακής η κα Ιωάννα Λιβιτσάνου η ίδια επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε να διευκρινιστεί ότι ναι μεν της έγινε πρόταση απο τον Δήμαρχο να είναι υποψήφια αλλά δεν την αποδέχτηκε. Σε αυτό το σημείο λοιπόν διορθώνουμε το ρεπορτάζ ως προς αυτό το στοιχείο. H κα Λιβιτσάνου δηλώνει πως της έγινε πρόταση αλλά την αρνήθηκε κατηγορηματικά και δεν επιθυμεί να συσχετιστεί το όνομά της με οποιοδήποτε κόμμα. Μένει μακριά από κόμματα αλλά είναι πάντα πολιτικοποιημένη και θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για την τοπική Αυτοδιοίκηση….

Εμείς οφείλουμε να πούμε πως βάση των έγκυρων πληροφοριών που έχουμε ο Δήμαρχος και κάποια άλλα μέλη πρότειναν στην Νομαρχιακή την κα Λιβιτσάνου, η οποία όμως δεν ήταν παρούσα. Υποψήφια με το ζόρι προφανώς και δεν γίνεται και κάπου εδώ τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται …..

Βέβαια όπως ενημερωθήκαμε εκ νέου από την κα Λιβιτσάνου την πρόταση απέρριψε αφού είχε συνεδριάσει η Νομαρχιακή άρα ο Δήμαρχος δεν γνώριζε ότι δεν θα την αποδεχτεί.

Τι πρόταση έστειλαν όμως τελικά στην κεντρική εκλογική επιτροπή; Με ποια ονόματα και αφού είναι υποχρεωτικό να συμπεριλαμβάνεται τουλάχιστον μια γυναίκα στην πρόταση, το όνομα ποιας γυναίκας αναφέρεται στην πρόταση αφού η κα Λιβιτσάνου αρνήθηκε κατηγορηματικά; Περίεργα πράγματα….για τα οποία σίγουρα σύντομα θα λάβουμε απάντηση….