ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 «Οι Έλληνες εξέλεξαν την Κυριακή τους νέους Δημάρχους και Περιφερειάρχες τους. Στις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας επικράτησαν  στελέχη που προέρχονται από τη ΝΔ. Ευρεία είναι η επικράτηση της Ν.Δ. και στον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης. Στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας με πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων, η Ν.Δ. εκλέγει 35 Δημάρχους. Ο χάρτης των αποτελεσμάτων βάφτηκε στο χρώμα της πατρίδας μας! Το γαλάζιο !

Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα. Της εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα της αρωγός με σκοπό την ανάπτυξη των Νησιών μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες δημάρχους του νομού Λευκάδας, κ. Χαράλαμπο Καλό στο Δήμο Λευκάδας  και κ. Παύλο Δάγλα στο Δήμο Μεγανησίου των οποίων το έργο θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό των πολιτών μας και του τόπου μας.

Σε μερικές εβδομάδες από σήμερα, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Για μια νέα κυβέρνηση όλων των Ελλήνων με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε και αξίζουμε».