Σε σίριαλ ατελείωτο έχει εξελιχθεί η σταυροφορία για τους συμβούλους στην Λευκάδα. Σήμερα αναρτηθήκαν τα αποτελέσματα στους τοίχους του Πρωτοδικείου. Αναμένουμε τώρα πότε θα μας σταλούν και ηλεκτρονικά ώστε να μπορούμε να τα αναρτήσουμε όπως πρέπει. Προς τα παρόν τα δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη όπως τα φωτογραφήσαμε στο Πρωτοδικείο….

Βεβαίως και οι περισσότεροι σύμβουλοι είναι ενήμεροι για τα αποτελέσματα αφού φρόντισαν με διάφορους τρόπους και τεχνάσματα να τα πάρουν. Πως αλλιώς άλλωστε και πόσες μέρες να περιμένει κανείς! Βεβαίως και δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι οι οποίοι έφτασαν στα όρια της κατάρρευσης προκείμενου να βγάλουν τα αποτελέσματα. Είναι όμως πραγματικά τριτοκοσμικό σε μια χώρα της Ευρώπης η οποία θέλει να αποκαλείται και σύγχρονη να μην μπορούν για διάφορους λόγους και τερτίπια να αναρτηθούν τα αποτελέσματα.

Βέβαια κάποιους βόλεψε όλη αυτή η κατάσταση, δεν είναι μυστικό αυτό. Όπως θα προσγειωθούν και κάποιοι όσον αφορά τους σταυρούς και τις προσδοκίες που είχαν. Άλλο Facebook και άλλο εκλογές! Προφανώς κάποιοι και κάποιες μπερδεύτηκαν, δεν είναι κάθε like και κάθε φίλος και σταυρός! Όπως προσγειώθηκαν για τα καλά και κάποιοι που περίμεναν να σαρώσουν… Άλλοι στεναχωρήθηκαν, άλλοι κατάλαβαν πως τελικά το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και άλλοι περίμεναν την κοινωνία να μιλήσει και για κακή τους τύχη η κοινωνία μίλησε! Βρήκαν την “γιατρειά” τους και μπορούν τώρα να αποσυρθούν….

Είχαμε όμως και ευχάριστες εκπλήξεις και γενικά αναμένεται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και σε πρόσωπα και σε περιεχόμενο….