Σαρωτική και ιστορική νίκη για την ΝΔ μετά και τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ποτέ στο παρελθόν μια παράταξη δεν είχε κερδίσει τις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Και μάλιστα τις 11 εξ αυτών με τους υποψηφίους που είχαν την επίσημη υποστήριξη της.

Οι μπλε αναταράξεις στη Λευκάδα δεν θα ξεπεραστούν εύκολα.

Θα επικεντρωθούμε τώρα στην μεγάλη μάχη στις εθνικές εκλογές όπου ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και με ποιο πρόγραμμα θα προχωρήσει η χώρα την επόμενη 4ετία. Και ενώ η ΝΔ θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα και μπορεί να δείχνει περίπατος η νίκη στις εθνικές εκλογές, στην Λευκάδα πάλι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα! Φαίνεται πως οι μπλε αναταράξεις δεν θα ξεπεραστούν εύκολα. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει και επειδή φαίνεται πως συνδέονται και με άλλες κομματικές επιλογές και αποφάσεις που αφορούν τις επικείμενες εθνικές εκλογές, στο επόμενο διάστημα θα ενταθούν. Τόσο που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε απώλεια της έδρας, μιας έδρας που μέχρι σήμερα τουλάχιστον φάνταζε ακλόνητη…

Ρισκάρουν την έδρα….

Μετά τα τελευταία γεγονότα στις εκλογές που έρχονται χρειάζεται συσπείρωση, συνεπώς θα συνιστούσαμε στην ΝΟΔΕ Λευκάδας αλλά και στους κυρίους στα κεντρικά οι οποίοι λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις να το σκεφτούν καλά πριν αλλάξουν μια ομάδα η οποία έχει το θετικό πρόσημο από το 2015. Ο βουλευτής Λευκάδας  κος Καββαδάς επανειλημμένα έχει εκφράσει την επιθυμία του να κατέβει στις εκλογές με την ομάδα του 2015. Όλοι όμως γνωρίζουν για τις πιέσεις που ασκούν τοπικά στελέχη προκειμένου να είναι οι ίδιοι ή πρόσωπα της επιλογής τους υποψήφιοι. Εντυπωσιάζει η ευκολία με την οποία κάποιοι είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν την έδρα και να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο με πρόσωπα που είτε έχουν κουράσει, είτε δεν έχουν την επιθυμητή απήχηση στους Λευκαδίτες όσο και να προσπαθούν. Προφανώς σε κάποιους αρέσει να παίζουν… Πολιτική και τζόγος, συγκοινωνούντα δοχεία και όπου κάτσει η μπίλια στο τέλος….