ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466, email: ergatlef@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία της Λευκάδας αλλά και της γειτονικής Ακαρνανίας να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην υποβάθμιση της Υγείας στην μαζί με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσκομείου Λευκάδας τη μέρα των εγκαινίων του νέου νοσοκομείου Λευκάδας απο τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  Αλ.Τσίπρα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΗ 10 πμ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΗΝΑ

Να δώσουμε απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το «μαύρο-άσπρο» στα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου που τόσο είχε ανάγκη ο λαός της περιοχής και να καταδικάσει την αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματά μας.

Η διαχρονική πολιτική υποβάθμισης της Υγείας και της μετατροπής της σε πανάκριβο εμπόρευμα για το λαό είναι η αιτία που όλο και λιγότεροι λαϊκοί άνθρωποι εχουν προσβαση σε υπηρεσίες Υγείας. Από την άλλη μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου και οι ασφαλιστικές εταιρίες τρίβουν τα χέρια τους από τα μεγάλα περιθώρια κέρδους που ανοίγονται μπροστά τους.

ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΩΣΤΕ:

  • Να στελεχωθεί άμεσα το νέο νοσοκομείο με μόνιμο προσωπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες του λαού της περιοχής σε παροχές Υγείας.
  • Να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα και οι κλινικές του νέου νοσοκομείου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ