Η υγεία δεν έχει χρώμα, ούτε γαλάζιο, ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο, ούτε γαλαζοπράσινο, ούτε πολύχρωμο. Είναι ένα κοινωνικό αγαθό το οποίο πρέπει να παρέχεται αδιάκριτα σε όλους τους πολίτες με το ενδιαφέρον που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι!

Με αφορμή τα εγκαίνια του Νέου νοσοκομείου Λευκάδας θα ήθελα να πω δύο απλά λόγια..
Για εμάς ως πολίτες του Νομού Λευκάδας (Λευκάδα, Μεγανήσι, Κάλαμος Καστός ) που ζούμε σε αυτόν το τόπο δεν μας ενδιαφέρει το ποιος θα κόψει τις κορδέλες ή το ποιος δούλεψε για να φτιαχτεί το Νέο Νοσοκομείο.
Ήταν και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων των αιρετών από την στιγμή που το Ελληνικό Κράτος αποφάσισε να δημιουργήσει το νέο κτήριο να τρέξουν ώστε να υλοποιηθεί αυτό το έργο.

Σίγουρα συγκεκριμένοι πολιτικοί παράγοντες ασχολήθηκαν με αρκετό ζήλο για να προχωρήσουν οι μελέτες και για να μην χαθούν τα κονδύλια ,γιατί ίσως και τώρα να μην είχε ολοκληρωθεί το Νέο Νοσοκομείο. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται πολιτική αντιπαράθεση ενόψει εκλογών: ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ –ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ –ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Για εμένα η ΥΓΕΙΑ δεν έχει χρώμα, ούτε γαλάζιο, ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο, ούτε γαλαζοπράσινο, ούτε πολύχρωμο.

Όλοι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο σωματικής και ψυχικής υγείας. Αυτό περιλαμβάνει πρόγνωση, θεραπευτική και ανακουφιστική φροντίδα υγείας. Επίσης περιλαμβάνει και τους υποκείμενους καθοριστικούς παράγοντες για την υγεία, όπως ασφαλής τροφή, πόσιμο νερό, ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες εργασίας καθώς και υγιές περιβάλλον.

Αυτό που θέλουμε είναι την πλήρη στελέχωση σε Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ΜΟΝΙΜΟ όπως αρμόζει στο Νέο νοσοκομείο που είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών .
Θα είναι αδιανόητο μετά την λειτουργία του να χρειάζεται να πάμε στην Πρέβεζα ,Άρτα ,Ιωάννινα λόγω της έλλειψης Ιατρών.

Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά θα πρέπει να συνεργαζόμαστε ομαδικά ώστε να υπάρχει σοβαρή πίεση στην Πολιτεία για την σωστή λειτουργία του νοσοκομείου.