Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να προλάβουν να ετοιμάσουν το Νέο Νοσοκομείο για τα εγκαίνια. Συναντήσαμε πριν λίγη ώρα τον Διοικητή του Νοσοκομείου Β. Μίχα μαζί με τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΕ Μιλτιάδη Ζαμπάρα στο Νέο Νοσοκομείο και οι δυο είναι πεπεισμένοι ότι θα προλάβουν να είναι όλα έτοιμα.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λευκάδας για άλλη μια φορά δίνουν ρέστα, κάνουν ότι μπορούν και με το παραπάνω! Σε ερώτηση μας αν θα προλάβουν να έχουν μεταφερθεί οι ασθενείς η απάντηση ήταν θετική, δεν γίνονται εγκαίνια χωρίς ασθενείς μας είπε ο κος Ζαμπαράς. Βέβαια δεν μπορούσαμε να μην του θυμίσουμε ότι ζούμε στη χώρα όπου γίνονται εγκαίνια ΜΕΤΡΟ χωρίς ΜΕΤΡΟ….

Δεν θα σχολιάσουμε το απίστευτο αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες τόσο με την επίσκεψη του πρωθυπουργού όσο και με την ώρα διεξαγωγής των εγκαινίων. Άλλη ώρα ανακοινώνει η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ (10:30), μια ώρα αργότερα 11:30 αναφέρει σε ανακοίνωση ο Διοικητής του Νοσοκομείου. Γεγονός είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί από το απόγευμα του Σαββάτου στην Πρέβεζα. Εκεί θα διανυκτερεύσει και την επόμενη μέρα τον περιμένουμε στην Λευκάδα.

Όπως μαθαίνουμε καλούνται οι τοπικοί Άρχοντες δια τηλεφώνου να παραστούν στα εγκαίνια. Όλα τελευταία στιγμή! Ας τους ευχηθούμε να είναι όντως όλα έτοιμα για το προεκλογικό θεαθήναι τουλάχιστον γιατί  αυτό φαίνεται να ενδιαφέρει την πολιτική ηγεσία του τόπου. Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο ρεπορτάζ δεν υπήρχε κανένας λόγος να πραγματοποιηθούν τώρα τα εγκαίνια και να πιεστούν όλοι να οργανώσουν  μια προεκλογική φιέστα πάνω στις πλάτες του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας. Όμως και αυτό, όπως και πολλά άλλα, θα τελειώσει και από Δεύτερα η Λευκάδα θα έχει ένα Νέο Νοσοκομείο το οποίο θα εξυπηρετεί και τις γειτονικές περιοχές. Ελπίζουμε η πολιτική ηγεσία να φροντίσει να λειτουργήσει όπως του αξίζει!