Τα πιο χαριτωμένα παιδικά παπούτσια της αγοράς φυσικά τα δώρα από το νονό και τη νονά! Με την ανοιξιάτικη φύση στα καλύτερά της, η Λευκάδα είναι έτοιμη να φορέσει και φέτος τα Πασχαλινά της. Η πόλη και τα χωριά μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν το Πάσχα με τη γιορτινή διάθεση να κυριαρχεί παντού.

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το Πάσχα και αυτό σημαίνει πως τα παιδιά έχουν ήδη ξεκινήσει να… τρελαίνονται εν όψει των γιορτών! Ταυτόχρονα, όμως, το μυαλό τους είναι “καρφωμένο” στα σοκολατένια αυγά, τις λαμπάδες και φυσικά τα δώρα από το νονό και τη νονά -αλλά και από τους γονείς!

Ένα από τα πιο “παραδοσιακά” δώρα που συνηθίζουν να παίρνουν τα παιδιά το Πάσχα είναι τα παπούτσια! Δύσκολα μπορούν οι νονοί να αγοράσουν μια λαμπάδα, χωρίς να την συνοδεύσουν και από… τα λαμπριάτικα υποδήματα, που δεν είναι άλλα από τα πρώτα «πατούμενα» της άνοιξης και του καλοκαιριού!

Τα πιο stylish και χαριτωμένα παπούτσια της αγοράς για το πασχαλινό δώρο της νονάς θα τα βρείτε στο δημοφιλέστερο κατάστημα υπόδησης «Malphas Steps!»

«Malphas Steps!» και καλό Πάσχα!