Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως είχε σήμερα το πρωί 22 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  Σπύρος Σπύρου, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία»  του οποίου είναι επικεφαλής.

Τόσο ο κ. Σπύρου όσο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος, αναφέρθηκαν στην αμοιβαία βαθύτατη εκτίμηση και σεβασμό και η μεταξύ τους συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ των οποίων το πολυσχιδές κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί η εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση που είχε με τα στελέχη του συνδυασμού και  τόνισε ότι η Ιερά Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά είναι και θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του τόπου.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων χαρακτήρισε την συνάντηση όχι εθιμοτυπική αλλά ουσιαστική καθώς, όπως τόνισε, πιστεύει ακράδαντα ότι  η συμπόρευση, η συνεργασία και ο συντονισμός δυνάμεων με την εκκλησία του τόπου μας μπορεί να φέρει σημαντικά θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία.

Λίγο αργότερα στο Ιερό Ευχέλαιο που τελέστηκε όπως κάθε χρόνο Μ. Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος στο πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Νεκτάριου, τον συνδυασμό μας εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Ζήκος ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΚοιΣΠΕ του Τομέα Ψυχικής Υγείας Κέρκυρας.