Εμπειρία και ανανέωση στον συνδυασμό «Ιόνιος Συμμαχία» καί στην Ζάκυνθο -Πέντε νέους υποψηφίους ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπ. Σπύρου

Άνθρωποι με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και ενεργοί κοινωνικά νέοι  συμμετέχουν στον συνδυασμό «Ιόνιος Συμμαχία» καί στην Ζάκυνθο. Σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου ανακοίνωσε πέντε ακόμη υποψηφίους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι πολίτες της Ζακύνθου θα εκφράσουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές του Μαΐου τόσο στο πρόσωπό του όσο και στους ανθρώπους που απαρτίζουν τον συνδυασμό.

Εμπειρία και ανανέωση είναι τα δύο χαρακτηριστικά του συνδυασμού της «Ιονίου Συμμαχίας» και για την Π.Ε. Ζακύνθου είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου ο οποίος τόνισε ότι ο συνδυασμός αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο, είναι έμπειροι, έχουν ήθος, δύναμη και διάθεση να προσφέρουν. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων δήλωσε ότι οι προσεχείς εκλογές για την Περιφέρεια δεν είναι κομματικές, αλλά πολιτικές και αυτοδιοικητικές, καθώς τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα αλλά είναι κοινά για όλους όσους ζουν και δραστηριοποιούνται στα νησιά μας. Προχωράμε με αισιοδοξία, έχουμε και την δυνατότητα και την ικανότητα συναίνεσης, σύνθεσης απόψεων και συνεργασίας  ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπύρου.

Οι πέντε νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» είναι (με αλφαβητική σειρά):

ΓΚΡΙΤZΑΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Δημητρίου, γιατρός.

ΓΟΥΑΣΤΩΡ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Σαλβατόρ, πρώην διευθυντής φαρμ. εταιρείας.

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Ιωάννη, ασφαλιστικός σύμβουλος.

ΜΑΡΗΣ-ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ  του Παναγιώτη, επιχειρηματίας, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ζακυνθίων.

ΠΕΤΤΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ του Σπυρίδωνος, πρώην υπάλληλος ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι ακόμη υποψήφιοι που απαρτίζουν τον συνδυασμό της «Ιονίου Συμμαχίας» για την Π.Ε. Ζακύνθου και είχαν ανακοινωθεί εδώ και μικρό χρονικό διάστημα, είναι (αλφαβητικά):

-ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Αναστασίου, υπάλληλος Πυροσβεστικού Σώματος.

-ΛΑΖΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Χαραλάμπους, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείων “ΗΔΙΟΝ”.

-ΜΑΛΑΠΕΤΣΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (Σάσα) του Νικολάου, πρώην διευθύντρια ΙΚΑ Ζακύνθου.

-ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  του Νικολάου, πρώην υπάλληλος ΟΑΕΕ Ζακύνθου.

-ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του Διονυσίου, γιατρός.

-ΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου, επιχειρηματίας, πρώην Πρ. Κοινότητας Μπόχαλης.

Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού στην Ζάκυνθο, ο κ. Σπύρου είχε την δυνατότητα να απαντήσει και σε σειρά ερωτήσεων των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων. Στάθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες της Περιφέρειας να προωθήσει αλλαγές σε βασικούς τομείς που σχετίζονται με την οικονομία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ειδικότερα, ερωτώμενος από τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ζακύνθου,  ο κ. Σπύρου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε θέματα υποδομών, στην εικόνα του οδικού δικτύου, στο master plan του λιμανιού, στο θέμα της επιχώριας περιουσίας, στην αδήριτη ανάγκη διεκδίκησης βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας κ.α.

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο

Χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου συνοδευόμενος από συνεργάτες του και μέλη του συνδυασμού συναντήθηκε με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου του νησιού. Στην συνάντηση είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο τα προβλήματα που υπάρχουν όσο και τις δυνατότητες και τις προοπτικές για βελτίωση και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της Ζακύνθου.