Malphas Steps – Καλωσορίζουμε την άνοιξη με υπέροχα χρώματα και σχέδια σε γόβες, τσάντες, πέδιλα, αλλά και παιδικές μπαλαρίνες σε πολύ καλές τιμές! Τα παπούτσια και οι τσάντες της άνοιξης ήρθαν και διεκδικούν μια θέση στη ντουλάπα μας!

Κομψά και προσιτά total looks για κάθε περίσταση. Οι συλλογές της Axel είναι εξαιρετικά δομημένες, ολοκληρωμένες και ευέλικτες, εξασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα για αμέτρητους συνδυασμούς, για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει θηλυκή και γοητευτική κάθε στιγμή της ημέρας.

Στον αγαπημένο μας shopping προορισμό “Malphas-Steps” θα βρείτε παπούτσια και τσάντες για κάθε στιλ και γούστο. Κομψά, αστραφτερά, hot.

Ανανεώσετε και φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας με τις νέες συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί γνωστών brands που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους!

Ότι προστάζει η φετινή σεζόν στη μόδα θα το βρείτε στο κατάστημα Malphas-Steps! Ήδη μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από χρώματα και σχέδια και σε αθλητικά παπούτσια.

Για τα παπούτσια και αξεσουάρ του 2019, ο γενικός κανόνας είναι ένας: «όσο πιο τολμηρά, τόσο το καλύτερο». Τα νέα σχέδια είναι θηλυκά, κομψά, με ασυναγώνιστο στιλ.  Γι’ αυτό και τα ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή.

Malphas Steps – Και την άνοιξη όλη η μόδα στα πόδια σας!