Υλικές ζημιές υπέστη, από την κακοτεχνία του οδικού δικτύου στη Βόρεια Κέρκυρα και την αδιαφορία της Περιφερειακής Αρχής, το ΙΧ που επέβαινε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου.

Το γεγονός συνέβη χθες το βράδυ, στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο Σιδαρίου- Περουλάδων, κατά την επιστροφή της κας Κράτσα στην  Κέρκυρα, μετά την ολοκλήρωση των καρναβαλιστικών εκδηλώσεων στους Αυλιώτες, όταν  το ΙΧ στο οποίο επέβαινε έπεσε μέσα σε μία τεράστια λακκούβα, που θύμιζε περισσότερο σε «κρατήρα», με συνέπεια να σκάσει το λάστιχο και να υποστεί υλικές ζημιές το αυτοκίνητο.

«Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή του κου Γαλιατσάτου, παρότι οδήγησε εκατοντάδες συμπολίτες μας να προσφύγουν εναντίον της, για την άθλια και συνάμα επικίνδυνη κατάσταση που έχουν περιέλθει οι περιφερειακοί δρόμοι του νησιού, παραμένει παντελώς αναποτελεσματική βάζοντας σε κίνδυνο της ζωές των συνανθρώπων μας. Η Κέρκυρα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Η ολιγωρία και η ανευθυνότητα, πρέπει να λάβουν τέλος!!!

Στην Περιφερειακή Αρχή του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους πολίτες  μας, με ένα οδικό δίκτυο που θα αποκατασταθεί πλήρως από τις κακοτεχνίες και τις προχειρότητες και θα παρέχουμε την απαιτούμενη και υποχρεωτική  ασφάλεια στους πολίτες της Κέρκυρας, αλλά και σε όλους τους επισκέπτες», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το δυσάρεστο συμβάν η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου .