Μια καινούργια “μόδα” εγκαινίασαν εσχάτως οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: εκείνην της φωτογραφίας χωρίς κανένα θέμα. Μην έχοντας ρόλο ή λόγο στα κέντρα λήψης αποφάσεων, περιδιαβαίνουν σε επίσημες συγκεντρώσεις και συναντήσεις και φωτογραφίζονται με αναγνωρίσιμα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής του τόπου ή της Ε.Ε. προκειμένου να φιγουράρουν στη συνέχεια στις στήλες των ΜΜΕ.

Το περιεχόμενο; Απολύτως τίποτα. Η μεν κα. Κράτσα βάφτισε “ιδιαίτερη συνάντηση” την τυχαία χειραψία της με τον κ. Μοσχοβισί, στο πλαίσιο δεξίωσης, και εξέδωσε δελτίο τύπου υπό τον τίτλο “Τα Ιόνια νησιά στο επίκεντρο της συνάντησης Κράτσα – Μοσχοβισί”. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Μοσχοβισί έσφιξε τόσα χέρια εκείνη τη βραδιά που ουδόλως θυμάται ούτε την κα. Κράτσα ούτε και τα Ιόνια νησιά….

Ο δε κ. Σπύρου, στην ίδια κατεύθυνση, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΕΝ.Π.Ε., απαθανάτισε τις χειραψίες του με υπουργούς και αυτοδιοικητικούς και τις μετέτρεψε σε μακροσκελές δελτίο τύπου για τις “ενέργειές του” για τα απορρίμματα και τη διάσπαση των δήμων.

Αμφότεροι, μην έχοντας τίποτα άλλο να επιδείξουν, αποστέλλουν προς δημοσίευση φωτογραφίες, ωσάν να ήταν τουρίστες μπροστά από αξιοθέατα!

Ας βγάλει ο λαός των Ιονίων Νήσων τα δικά του συμπεράσματα για τι είδους πολιτική και τι είδους πολιτικούς επιθυμεί να εκλέξει. Εκείνους του “φαίνεσθαι” ή εκείνους του “είναι”;

Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών – ΑΝ.Α.Σ.Α για τα Ιόνια Νησιά