ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΡΙΤΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ 6:30ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 14-15-16 ΦΛΕΒΑΡΗ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά το παρών στην  εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας την Τρίτη 5 Φλεβάρη, 6:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας.

Συνάδελφοι,

μπροστά στην άθλια κατάσταση που βιώνουμε εμείς και οικογένειες μας με εκατοντάδες  μέτρα που  κάνουν τη ζωή μας κόλαση, όπως μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, το χτύπημα στα βαρέα και ανθυγιεινά στον κλάδο μας, η ανασφάλιστη εργασία που κυριαρχεί και δεν μπορούμε ούτε βιβλιάριο υγείας να έχουμε πολλοί από εμάς, το χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων, για όλα αυτά αν τώρα δεν βγούμε στην αντεπίθεση, οργανώνοντας το δικό μας αγώνα ενάντια στα σχέδια των Κυβερνήσεων και της μεγαλοεργοδοσίας, θα έρθουν μέρες μεσαίωνα, που δύσκολα μπορούμε να αντιληφθούμε σήμερα.

Συνάδελφοι,

η επίθεση που δεχόμαστε τόσο από την κυβέρνηση, τα κόμματα που ψηφίζουν τα αντεργατικά μέτρα και δεν βγάζουν “κιχ” για τα δικαιώματά μας, από τους μεγαλοεργοδότες και τους εργολάβους στις κατασκευές είναι ενιαία και πρέπει να μας πεισμώσουν. Πρέπει να σπάσουμε τον φόβο και με αφορμή τις αρχαιρεσίες του σωματείου μας, να δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια σε όλους αυτούς που μας θέλουν με κατεβασμένο το κεφάλι, να μην διεκδικούμε την ζωή που μας αξίζει. Οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι μαζικά να συμμετέχουν στο σωματείο τους, στη  συνέλευσή τους.

Κανένας συνάδελφος μόνος του! Κανένας οικοδόμος έξω από το σωματείο. Όλοι μαζί να γίνουμε μια γροθιά!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ!