Πληθώρα υποψηφιοτήτων καταγράφουμε στην Λευκάδα για τον Δημαρχιακό θώκο. Εδώ και μήνες οι υποψήφιοι δουλεύουν εντατικά πάνω στο θέμα, κάποιοι γιατί θα είναι μπροστά, κάποιοι γιατί στηρίζουν από πίσω, κινούν νήματα και πρόσωπα…

Από τους πρώτους που βγήκε μπροστά το καλοκαίρι να εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Σκιαδαρέσης. Ακολούθησε μια πληθώρα ανακοινώσεων για το πώς σκοπεύει να σώσει τον Δήμο Λευκάδας και εκεί που ετοιμαζόταν να σώσει τον Δήμο χάθηκε από το ραντάρ των υποψηφίων. Βέβαια δεν τον βοήθησε και η εσωκομματική κατάσταση αφού το κόμμα του, η ΝΔ, προτίμησε τελικά να στηρίξει τον Θ. Σολδάτο ως υποψήφιο για τον Δήμο Λευκάδας και όχι τον Σ. Σκιαδαρέση. Ακολούθησαν μήνες σιωπής με την ελπίδα πως θα ξεχαστεί η όλη υπόθεση για να «εμφανιστεί» ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.  Έτσι μαθαίνουμε τουλάχιστον….

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί και μπερδευτεί τα πράγματα και σε κεντρικό πολίτικο επίπεδο καθόλου δεν ξαφνιάζει αυτή η αλλαγή υποψηφιότητας…

Και μέσα στην προεκλογική ζάλη την οποία δεν αντέχουν όλοι θα δούμε και κάποιους να αποσύρονται για διάφορους λόγους, άστο μου πονάνε τα γόνατα, άστο για την επόμενη φορά, που να τρέχουμε τώρα με τόσους υποψηφίους…. και δια μαγείας κάπου θα βρουν όλοι να χωρέσουν…. όπως και έγινε….

Δεν θα πούμε κάτι άλλο προς το παρόν, όλοι βρίσκονται σε προεκλογική εγρήγορση αυτό είναι γεγονός, συζητήσεις αλλά και παρακάλια για να καταφέρουν κάποιοι να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτια. Καλό είναι πάντως να μην καταπέσουν κάποιοι υποψήφιοι σε παλιές τακτικές τύπου «σε βοήθησα και τώρα ήρθε η ώρα να με βοηθήσεις…» γιατί αυτές οι τακτικές είναι βέβαιο πως θα τιμωρηθούν το αργότερο στην κάλπη….