Εξαιρετικής σπουδαιότητας νίκη για την Νίκη Λευκάδας μέσα στο Μπραχάμι. Η ομάδα μας επικράτησε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών με σκορ 55-57 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Τα κορίτσια μας είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο η Δάφνη προσπέρασε για λίγο στο σκορ. Όμως η Νίκη επέστρεψε και με ψυχώμενη εμφάνιση και έχοντας σήμερα δύο Αμερικανίδες στην αποστολή, πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» και επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Δεκάλεπτα: 14-20, 31-34, 46-39, 55-57

ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μπουμπούς): Τζέιμς 19(3), Αλεξανδρή 4, Σουλτάνη 3(1), Γούναρη 7, Τετενέ, Τσιντόμ 12, Μπράουν 10(1).
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 9(1), Σύρρα 1, Παπαμιχαήλ 9(1), Γουόκερ 18(1), Μπαλτά 5(1), Νάιτ 15(2), Κοντογεώργου

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Δήλωση του προπονητή μας Νίκου Δουβίτσα: «Η σημερινή νίκη δείχνει τη δύναμη που έχει η ομάδα. Το μεγάλο παράπονο που έχω και δεν μπορώ να εξηγήσω είναι τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν μπορεί να παίζουμε φοβερές άμυνες με πολύ καλά δουλεμένες ομάδες και με τις πιο αδύναμες να είμαστε τραγικοί. Μόνο με μεγάλα διπλά μπορούμε να ξαναφτιάξουμε την κατάσταση και αν οι Ελληνίδες αθλήτριές μας βγάζουν τέτοιο πάθος τότε θα πάνε όλα καλά»