Για ανάρμοστη συμπεριφορά κατήγγειλε η Διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Κωνσταντίνα Αυδίκου τοv Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας, Βησσαρίωνα Μίχα. Ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα επίσημα, με ανάρτηση του όμως στο Facebook σχολιάζει την καταγγελία και αποκαλύπτει κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την λειτουργία του Νοσοκομείου και την μάχη με τα οργανωμένα συμφέροντα…..

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Όταν αυξάνουμε τις θέσεις αιμοκάθαρσης από 9 σε 15 στο Νέο Νοσοκομείο
Όταν προχωρούμε σε διαγωνισμό για την προμήθεια 15 νεων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης καινεων πολυθρόνων-κρεβατιων αιμοκαθαρσης για το Νέο Νοσοκομειο
Όταν ρίχνουμε το κόστος αγοράς και προμήθειας των φίλτρων αιμοκαθαρσηςμεσω διαγωνισμού και όχι εξωσυμβατικων παραγγελιών από τις 100χιλ €σε περίπου 45χιλ €(είναι πράγματι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά….)
Όταν ανανεώνεται για ΤΡΙΑ (3) χρόνια η θητεία του επικουρικού Νεφρολογου
Όταν αναμένεται η προκήρυξη τον Μάρτιο της θέσης του μόνιμου Νεφρολογου
Κάποιοι “υποτιθέμενοι” εκπρόσωποι των συμφερόντων των εργαζομένων καταγγέλλουν δήθεν φανταστικούς προπηλακισμούς,αδιαφορία και υποβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης.
Είναι οι ίδιοι που στο ΔΣ καταψηφίζαν τη πρόταση για την προμήθεια του εξοπλισμού που λείπει από το Νέο Νοσοκομείο με διάφορες προφασεις.Ειναι οι ίδιοι που καλύπτουν την αδικαιολόγητη απουσία-κοπανα συναδερφων τους από την εργασία τους στο όνομα της δήθεν συνάδερφικης αλληλεγγύης …
Τελικά η μάχη με τα οργανωμένα συμφέροντα που λυμενονται το χώρο της Υγείας είναι δύσκολη,πολυεπίπεδη και καθημερινη.Ομως είμαστε αποφασισμένοι και να τη δώσουμε και να την κερδίσουμε με τη βοήθεια των πολιτών και των εργαζομένων που πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας . ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!!