Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου στη Λευκάδα σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα οργανώνουν τις Κυριακές προβολές με διάφορες ταινίες για μικρούς και μεγάλους φίλους της μεγάλης οθόνης. Και κατά την διάρκεια των εορτών θα γίνουν προβολές, μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά στις διακοπές τους να παρακολουθήσουν ταινίες σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες ταινίες μας!! Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 20:00«the meg» μια ταινία δράσης με πολύ φαντασία και την αγωνία στα κόκκινα [2018]!!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 11:00 «το βιβλίο της ζωής» μια ταινία για τους μικρούς μας φίλους και το απόγευμα ώρα 20:00 η ταινία Adrift «μετά την καταιγίδα» μια ταινία με πολύ αίσθημα και δράση [2018]!!

3 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 για τους μικρούς μας φίλου η ταινία «Οι πελαργοί» [2018]!!και το απόγευμα και ώρα 20:00 ετοιμαστείτε για πολύ τρόμο… για μα δούμε εσύ έχεις το θάρρος να πεις ψέματα..;;; «ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» ένα θρίλερ με πολύ τρόμο εσύ μπορείς να αντέξεις ; για να δούμε

Σας περιμένουμε όλους μέσα στις γιορτές στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας!!

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την ενίσχυση!! Gastone Crepe-sandwich LagoonMovie Mania LefkadaZIMIS dough workshop LefkadaXartes Cafe Bar@expressmarket@hondoslefkada