Την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της η Νίκη Λευκάδας, η οποία φιλοξενείται το Σάββατο 22/12 και ώρα 16:00 στο Κλειστό του Μίλωνα από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Στον πολύ σημαντικό νοκ-άουτ αγώνα του Σαββάτου ο Σύλλογός μας καλεί τους Λευκαδίτες της Αττικής να δώσουν το παρών υποστηρίζοντας την ομάδα μας. Το Κλειστό του Μίλωνα βρίσκεται στην Ν. Σμύρνη επί της οδού Μ. Βασιλείου, δίπλα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Πανιωνίου.

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση εν όψει του αγώνα: «Το Σάββατο παίζουμε έναν αγώνα με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες διότι κρίνεται η πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου. Αφενός ο αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Κυπέλλου αφετέρου ο Πανιώνιος παίζει εντός έδρας και σίγουρα μετά την ήττα στην Λευκάδα θα είναι πιο έτοιμος και καλύτερα προετοιμασμένος. Πιστέυω ότι όποια ομάδα κάνει τις περισσότερες κατοχές και έχει μια ικανοποιητική ευστοχία στα σουτ τριών πόντων θα είναι η νικήτρια»