Όλες μας θέλουμε λίγη επιπλέον λάμψη στις γιορτές.  Για μια λαμπερή εμφάνιση αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω  tips για το πρόσωπο μας, από το Beauty & Diet και την  Ελευθερία Κολυβά  και σίγουρα θα αποζημιωθούμε.

Ξεκινάμε με μια βασική ανάγκη της επιδερμίδας, τον βαθύ καθαρισμό, ο οποίος μπορεί να γίνει μέχρι και 2-3 ημέρες πριν τις γιορτές και ο οποίος θα βοηθήσει να αφαιρεθεί το σμήγμα  από τους πόρους, αφήνοντας  την επιδερμίδα πιο λεία και πιο απαλή.

Σαν επόμενο βήμα μπορούμε  να προχωρήσουμε με ήπιες θεραπείες προσώπου, όπως τα απολεπιστικά peeling, που προσφέρουν λευκαντική και αντιοξειδωτική δράση, χαρίζοντας στο δέρμα μας  την λάμψη που χρειάζεται.

Τέλος εφαρμόζουμε μια ενυδατική μάσκα  που θα τονώσει  την επιδερμίδα μας και θα την προετοιμάσει  μαζί με την κρέμα μας για να κάνουμε το πιο λαμπερό μακιγιάζ.

Και προσοχή, το πιο λαμπερό δεν σημαίνει απαραίτητα και το πιο  ¨βαρύ¨. Δώστε τόνους λάμψης στο πρόσωπο σας  διατηρώντας την φυσική του υγεία και ομορφιά.

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται δύσκολα, μην ανησυχείτε οι Αισθητικοί του Beauty & Diet by Ελευθερία Κόλυβα είναι εκεί για όποια  βοήθεια ή συμβουλή χρειαστείτε.

ΚΑΛΕΣ  ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ