Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Στην ομάδα των Σερβιανών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποδοθεί ο τίτλος “μεγάλη”. Κι αυτό γιατί στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής υπάρχουν σωματεία με πολύ πιο “βαριά” φανέλα από αυτή του γιαννιώτικου σωματείου. Παρ’ ότι λοιπόν ο Τηλυκράτης δεν αντιμετώπισε μια “μεγάλη” ομάδα, μπορεί να λέει ότι πέτυχε μια τεράστια νίκη. Ένα “τρίποντο ζωής”, ένα “τρίποντο” που μοιάζει ικανό να απομακρύνει την εσωστρέφεια που κυριάρχησε μετά τις γκέλες με Γρεβενά και Ναύπακτο.

Οι παίκτες του Τάκη Κονιδάρη δεν χρειάστηκε να πιάσουν σπουδαία απόδοση για να υποχρεώσουν τον Θρίαμβο Σερβιανών στην πρώτη του εντός έδρας ήττα. Η ομάδα της Λευκάδας που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε και το γκολ που έκρινε το ματς, πιέστηκε στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο σε καμία στιγμή δεν αισθάνθηκε σοβαρή απειλή, αφού οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε σουτ εκτός περιοχής και αρκετές “γιόμες”.

Στο 15′ ο Γεωργούσης ανετράπη στο ύψος της περιοχής από τον Βραχνό και ο διαιτητής άμεσα υπέδειξε το πέναλτι. Ο Γιώργος Καταγής που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Αρχοντάκη που αν και έπεσε στην πορεία της δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 0-1. Ο Τηλυκράτης είχε ένα ακόμη καλό σουτ με τον Γεωργούση, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με “σύμμαχο” τον αέρα έψαξαν την ισοφάριση, κάτι που έκαναν με ανορθόδοξο τρόπο μην μπορώντας έτσι να βρουν δίχτυα.

Ο Τηλυκράτης που αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Πριόνα και τους Τσελάι και Περιστέρη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό, έχασε στις καθυστερήσεις τον Γεωργούση με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη). Η λύση της… εσκεμμένης δεύτερης κίτρινης ήταν η μοναδική επιλογή, αφού πλέον ο παίκτης θα χάσει το ματς Κυπέλλου και θα αγωνιστεί κανονικά στο εξ αναβολής ματς με την Λευκίμμη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ (Ν. Γκούρας): Αρχοντάκης, Μπάλλας (78 Μουζακίτης), Πάκος, Πολυχρόνης, Βραχνός, Τσουμάνης (64′ Κωσταμένας), Τσιαφίτσας, Μούτσιος (90′ Κτενάς), Μπλέτσας, Ηλίας, Διαμαντόπουλος.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Δ. Κονιδάρης): Συνοδινός, Τσελάι (78′ Μπαλί), Σ. Καταγής, Δημητρίου, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Τόσκα, Γεωργάκης (71′ Περιστέρης), Γεωργούσης, Γ. Καταγής, Μπαλογιάννης (60 Βασίλας (90‘ Χριστόφ).

via lefkadasports.gr