Η Λευκάδα έχει βάλει τα καλά της, έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, μπαίνουμε στο γιορτινό κλίμα και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο κομψές και σικάτες γίνεται, ακόμη και όταν βγαίνουμε απλά για έναν καφέ.

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και η αναζήτηση του ιδανικού outfit για το ρεβεγιόν, και όχι μόνο, έχει ξεκινήσει. Μην αγχώνεστε γιατί το δημοφιλέστερο κατάστημα για υπόδηση στην Λευκάδα «Malphas-Steps» σας έχει τις λύσεις.

Παπούτσια για όλα τα γούστα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες! Άλλωστε για τα πρώτα σας βήματα του νέου έτους χρειάζεστε το τέλειο παπούτσι. Κλασσικές γόβες, εντυπωσιακές πλατφόρμες, υπέροχα stilettos, ότι παπούτσι και να φορέσετε από το «Malphas-Steps» θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Από μπότες έως και high heels όλα τα shoe trends στα πόδια σας! Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές για εντυπωσιακές και ξεχωριστές εμφανίσεις και αυτές τις γιορτές!

Ολοκληρωμένες προτάσεις και φέτος το χειμώνα μόνο στο«Malphas Steps»!  O απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

Malphas Steps – Όλη η μόδα στα πόδια σας!