Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι μας, ιδιαίτερα τα παιδιά, τα περιμένουμε με μεγάλο ενθουσιασμό!

Γιορτάστε την καλύτερη εποχή του χρόνου, στολίζοντας το σπίτι σας με υπέροχα διακοσμητικά που θα αναδείξουν πιο πολύ το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας και θα κάνουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας γιορτινή, ζεστή, οικογενειακή, μοναδική!

Στην Λευκάδα η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο « ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» !

Ένα κατάστημα το οποίο είναι πάντα εξοπλισμένο με ότι καλύτερο προστάζουν οι νέες τάσεις της διακόσμησης. Εδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε μοναδικά στολίδια και ιδέες διακόσμησης. Το «ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» στη Λευκάδα σίγουρα είναι ένα κατάστημα που θα το ζήλευαν ακόμα και μεγάλα αστικά κέντρα!

Και μπορεί το πατάρι να είναι γεμάτο στολίδια, ωστόσο δυο, τρία καινούρια διακοσμητικά πάντα ανεβάζουν τη διάθεση. Πώς να αντισταθείς; Απλά δεν μπορείς!

Στολίδια που θα ανανεώσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακοσμητικά που μπορούν να “παίζουν” από τραπεζομάντηλα, ρεσό και άλλα είδη γα την κουζίνα και το τραπέζι, μέχρι κεραμικά ή μαξιλάρια και ριχτάρια σε γιορτινά μοτίβα. Μικρές, μικρές πινελιές για το σπίτι που θα μας βάλουν στο mood των Χριστουγέννων.

Πραγματικά ξεχωρίζει!

Περπατώντας στην αγορά της Λευκάδας ένα κατάστημα το οποίο πραγματικά ξεχωρίζει για τη διακόσμηση και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που μεταδίδει σε όλη την περιοχή είναι το “ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ”. Με μουσική και ζεστό κρασί καλωσορίζουν περαστικούς και τους πελάτες τους κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Εμείς συναντήσαμε την ιδιοκτήτρια του « ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» στη Λευκάδα Κωνσταντίνα Βανδώρου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά στο χώρο της διακόσμησης. Το « ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» στη Λευκάδα  αποτελεί σημείο αναφοράς και αυτό σίγουρα πηγάζει μέσα από την αγάπη και το μεράκι που έχει η ίδια αλλά και όσοι συνεργάζονται με την Κωνσταντίνα στο “ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ”: «Το αποτέλεσμα που βλέπετε έχει σίγουρα να κάνει και με τα δυο κορίτσια που συνεργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια οι οποίες με κέφι και αγάπη με στηρίζουν και με έχουν βοηθήσει να βγάλω αυτό το αποτέλεσμα.»

Το πρώτο κατάστημα διακόσμησης στην Λευκάδα που διαθέτει e-shop

Το « ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» στη Λευκάδα  είναι ένα κατάστημα που συνεχώς ανανεώνεται. Είναι το πρώτο κατάστημα διακόσμησης στην Λευκάδα που διαθέτει e-shop e-katoikein.gr και κάνει μάλιστα δικές του εισαγωγές! Όπως μας εξηγεί η Κωνσταντίνα είναι δύσκολο να φτιάξεις την συλλογή για κάθε εποχή από την εγχώρια αγορά με προϊόντα ποιοτικά αλλά και σε προσιτές τιμές. Μοιραία αναγκάζεται να ψάχνει και στο εξωτερικό και να κάνει εισαγωγές σε πολλά προϊόντα μόνη της. Οι επιλογές της την έχουν δικαιώσει!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιστούς πελάτες!

Ιδιαίτερη αναφορά μας έκανε η Κωνσταντίνα στους πελάτες της οι οποίοι «εδώ και 17 χρόνια είναι σταθεροί και καθημερινά εκφράζουν την αγάπη τους και τον ενθουσιασμό τους για το προϊόν που προσφέρουμε. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.» Είναι ευγνώμων που ο κόσμος της Λευκάδας, αλλά και των γύρω περιοχών όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης έμεινε πιστός, την στήριξε, την προτίμησε και τους ευχαριστεί πολύ για αυτό!

Ποιοτικά παιχνίδια για παιδιά

Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες της αγοράς άλλαξαν. Η Κωνσταντίνα επέλεξε να προσαρμόσει τους κωδικούς των προϊόντων στις ανάγκες του πελάτη και τώρα πια στο « ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» έκτος από την διακόσμηση και την κουζίνα βρίσκουμε ένα ενημερωμένο κατάστημα και όσον αφορά το παιδί και το παιχνίδι: «Στόχος είναι να προσφέρουμε ποιοτικά παιχνίδια και πρωτότυπα δώρα για παιδιά, ξύλινα παιχνίδια, ξεχωριστά αντικείμενα για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου.» Εγγυημένη ποιότητα αφού το « ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ» στη Λευκάδα  είναι ο επίσημος συνεργάτης των καταστημάτων «Γαϊτανάκι».

Πίσω στα Χριστούγεννα και στην διακόσμηση που έχει κάνει φέτος στο κατάστημα αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός από την πώληση παρέχονται και προτάσεις διακόσμησης. Επίσης σε συνεργασία αυστηρά και μόνο με ελληνικά εργαστήρια θα βρείτε γούρια για το νέο έτος κρεμαστά ή επιτραπέζια.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, απολαύστε τις γιορτές με στολίδια και ιδέες  που σας προσφέρει το “ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ” στη Λευκάδα.

Ένας υπέροχος διάκοσμος ανάμεσα μας!