** Στα έξι ματς που έχουν δώσει ο Τηλυκράτης με τον Ναυπακτιακό στο Δημοτικό Στάδιο, η ομάδα της Λευκάδας έχει σκοράρει μόνο σε ένα!!! Αυτό συνέβη στο 4-0 των μπαράζ ανόδου από την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Π-Λ στην Γ’ Εθνική.

** Διψήφιο αριθμό κίτρινων καρτών έδειξε ο Αχαιός διαιτητής Ανδριανός στο κυριακάτικο ματς. Από πλευράς Τηλυκράτη “κιτρινίστηκαν” τρεις παίκτες (Δημητρίου, Γεωργούσης και Πριόνας), ενώ από την Ναύπακτο ο Γκασούκας είδε δύο (26′ και 34′, ενώ του “χαρίστηκε” μία στο 20′).

** Πάνε πολλά χρόνια από τότε που είχαμε να ακούσουμε τέτοια δήλωση μετά από αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο. “Το ματς έγινε σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο” ανέφερε ο τεχνικός του Ναυπακτιακού, Δημήτρης Σκούνας, περιγράφοντας με λίγα λόγια την εξαιρετική κατάσταση του νέου αγωνιστικού χώρου.

** “Συγνώμη” από τον κόσμο του Τηλυκράτη ζήτησε ο Σπύρος Καταγής. Ο αρχηγός της λευκαδίτικης ομάδας ανέφερε ότι η ομάδα του “δεν έπαιξε όπως έπρεπε” και συνέχισε λέγοντας ότι “απαιτείται δουλειά”, αλλά και το ότι η ομάδα πρέπει “να βρει την χαμένη ψυχολογία της”.

** Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Σίνισα Γκόγκιτς (παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν προπονητής) και Θανάσης Μπέλλος (άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου). Μαζί τους ήταν ο προπονητής του Α.Ο. Πλαγιάς, Γιώργος Καρελάκης.

** Ο σκόρερ του ματς Γιώργος Γραμματικόπουλος, που το περασμένο καλοκαίρι άφησε τον Τηλυκράτη για τον Ναυπακτιακό, τα “άκουσε” από Λευκαδίτες φιλάθλους τόσο για τον πανηγυρισμό του στο γκολ, όσο και για τον διαπληκτισμό που είχε με τον Γιάννη Πριόνα. Στην συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος επιθετικός σχολίασε τα όσα άκουσε ως εξής: “Σέβομαι τον Τηλυκράτη και την ιστορία του. Με έβριζαν 5-10 φίλαθλοι, αλλά είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Αυτά γίνονται”.

via lefkadasports.gr