O δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσίασε  την ημέρα των γενεθλίων του (9/10) το ένατο κατά σειρά single του με τίτλο «Bliss». Το track που κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής εταιρείας FM Records, κατάφερε να ανεβεί στην 2η θέση του περιοδικού Billboard καθώς και στην 6η θέση του επίσημου καταλόγου επιτυχιών της IFPI της Ελλάδας, όπου και παρέμεινε επί έναν ολόκληρο μήνα.

Δύο μήνες μετά ο δημιουργός μας παρουσιάζει  μία νέα εξάλεπτη και διαφορετική εκτέλεση του single του, που όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε, θα ακούγεται σ’ ένα μικρού μήκους φιλμ που ετοιμάζεται από σπουδαστές σκηνοθεσίας ενός ιδιωτικού ΙΕΚ. Η ταινία θα θίγει ένα ευαίσθητο θέμα και θα διαδραματίζεται σε δύο εποχές, στο παρόν και στο παρελθόν ενώ παράλληλα ο ήχος του «Bliss» θα δίνει στα πλάνα μία αίσθηση «ονειρική».

Ήδη η house version του «Bliss (Film Version)» έχει ανεβεί στην 1η θέση του GR Top-100 αντικαθιστώντας το νέο single της Άννας Βίσση «Μέσα μου», και εξακολουθεί να παραμένει στην 1η θέση για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Link του videoclip του τραγουδιού