Πριν λίγη ώρα έληξε η κρίσιμη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λευκάδας με τον αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Δαρδαμάνη όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα να στηριχθεί ο Θ. Σολδάτος ως υποψήφιος Δήμαρχος με την ΝΔ για την Λευκάδα. Άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται  το ρεπορτάζ του Lefkadaweb.gr  όπου πρώτοι δημοσιεύσαμε πως υποψήφιος Δήμαρχος στην Λευκάδα με την στήριξη της ΝΔ θα είναι ο Θοδωρής Σολδάτος. Επίσης είχαμε πει πως πέρα από την στήριξη που εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ στους υποψηφίους Περιφερειάρχες θα ακολουθήσουν οι στηρίξεις στους υποψηφίους των πρωτευουσών των Νομών και έτσι έγινε.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λευκάδας:

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

«Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας στις 26-11-2018 ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφερειών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Δαρδαμάνης ανακοίνωσε την στήριξη του κόμματός μας για την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή κ. Θοδωρή Σολδάτου ως επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το Δήμο Λευκάδας.

Ο κ. Θοδωρής Σολδάτος είναι ένα δραστήριο, μάχιμο και ικανό στέλεχος της παράταξης μας, που υπηρέτησε και πρόσφερε πολλά στον Νομό Λευκάδας.

Η βαθιά γνώση των θεμάτων που αφορούν το Δήμο Λευκάδας, η πολύ θετική διαδρομή του στα κοινοβουλευτικά έδρανα για δύο θητείες, η καταξίωση του στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, η εμπειρία του, οι γνώσεις του καθώς και η αποτελεσματικότητά του, αποτελούν πολύτιμο εχέγγυο για την επιτυχία του στο Δήμο Λευκάδας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας στηρίζει ομόφωνα την υποψηφιότητά του, σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία αποτελούν ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση».

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε αρωγοί στο έργο του.

Γραφείο τύπου
ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας