Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Λευκάδας στον Διαγωνισμό «Θαλής 2017-2018» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Το καλωσόρισμα και ο συντονισμός έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα του Παραρτήματος Λευκάδας ΕΜΕ και Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας,  κ. Κονιδάρη Νικόλαο. Ακολούθησε η ομιλία από την Πρόεδρο του Παραρτήματος Λευκάδας ΕΜΕ, κ. Μπενέκη Χριστίνα. Στη συνέχεια, ο καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής και διευθυντής του Εργαστηρίου Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Βλάμος Παναγιώτης, στην ομιλία του παρουσίασε τις πρόσφατες έρευνες στον τομέα.

Πριν τις απονομές, η καθηγήτρια πιάνου του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας κ. Μαρία Βέγκου, χάρισε ξεχωριστές μουσικές στιγμές με δύο Impromptus του Fr. Schubert. Aπό τα έξι βραβεία μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Μουσικό Σχολείο απέσπασε τα δύο. Στην τελετή παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδας, παρέστησαν ο Πρόεδρος, κ. Κογκάκης Γρηγόριος, οι Αντιδήμαρχοι Νικητάκης Μάρκος και Φίλιππας Γεώργιος και από την Περιφέρεια Καρυάς ο κ. Βλάχος Ευστάθιος.

via gym-mous-lefkad.lef.sch.gr