Πριν ένα μήνα είχαμε γράψει για το νέο single του δημιουργού ηλεκτρονικής μουσικής Τάσου Πέτσα (Tasos P.) με τίτλο «Bliss». Κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων του (9/10) από τη δισκογραφική εταιρεία FM RECORDS και ήδη έχει καταφέρει να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις.

Το track ήδη έχει καταφέρει να ανέβει στο #6 του επίσημου καταλόγου επιτυχιών της IFPI για μία εβδομάδα ανάμεσα σε σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως τον Snik, την Ελένη Φουρέϊρα, την Έλενα Παπαρίζου, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ στα digital singles του GR Top-100 ανέβηκε στο #1 όπου και παρέμεινε για δυο συνεχόμενες ημέρες   .

Επίσης,  στο αμερικάνικο περιοδικό του Billboard κατάφερε να κάνει νέα είσοδο στο #2 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του πίσω από την Lady Gaga και τον Bradley Cooper.

Τέλος, στο εξωτερικό το single μπήκε στα 100 καλύτερα εβδομαδιαία  electronic singles του διεθνούς chart του Beatport στο #59 ενώ στη Βρετανία  ανέβηκε στο #2 των καλύτερων  electronic singles αυτής της εβδομάδας πίσω από τους Prodigy.

Το link του τραγουδιού :