Έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 θα διαρκέσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία για φθηνότερες αγορές και στους εμπόρους ελπίδα για αύξηση του τζίρου τους. Προλάβατε τις εκπτώσεις έως 15% που προσφέρει το κατάστημα Malphas- Steps μέχρι το τέλος της εκπτωτικής περιόδου. Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χειμωνιάτικα παπούτσια, αθλητικά και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές για εντυπωσιακές και ξεχωριστές εμφανίσεις όλο το χρόνο!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με παπούτσια σε τιμή ευκαιρίας με ότι προστάζει η φετινή σεζόν στη μόδα! Υποδήματα που καλύπτουν κάθε γούστο και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση. Από μπότες έως και high heels έχουμε όλα τα shoe trends που θα σας ενθουσιάσουν φέτος το χειμώνα!

Στο κατάστημα θα βρείτε συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί γνωστών brands που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους!

Ολοκληρωμένες προτάσεις και φέτος το χειμώνα μόνο στο«Malphas Steps»!  O απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

Malphas Steps – Όλη η μόδα στα πόδια σας!