Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου  2018 για 5η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία, ο αγώνας  Ορεινού Τρεξίματος “Lefkas Trail Run”,  με διαδρομές 23χλμ , 13χλμ, 5χλμ. , καθώς  και αγώνας για παιδιά 600 μέτρων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας “ΦΙΛΑΝΔΡΟ” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), του Δήμου Λευκάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Ο καιρός ήταν ιδανικός και  το πρωινό της Κυριακής σχεδόν  600 άτομα, αριθμός ρεκόρ,  πήραν εκκίνηση  στις 4 διαδρομές του αγώνα, μένοντας με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στη διαδρομή των 23 χιλιομέτρων, πρώτος  τερμάτισε  ο Κοσμάς Πλακετάς της Team Podilatomania με χρόνο 2:02:18 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Δήμητρα Τσαλοκώστα από την Άρτα  με επίδοση  2:26:22. Και οι δύο επιδόσεις αποτελούν ρεκόρ διαδρομής για τα  23 χιλιόμετρα.

Στη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Ηλίας Νάτσιας   του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων  , με χρόνο 1:21:07 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε Βασιλική Τάσση από την Πρέβεζα με επίδοση  1:45:00.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, πρώτος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Βαμβακάς από το Αγρίνιο με χρόνο 0:20:58, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Χρυσάνθη Χαλαζία   από το Γυμνάσιον Fitness Club Μεσολόγγι με χρόνο 0:25:39.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές για την τιμή που μας έκαναν με τη συμμετοχή τους, τους χαμογελαστούς και ακούραστους εθελοντές που χωρίς την παρουσία τους ο αγώνας δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς για την πολύτιμη υλική και χρηματική υποστήριξη τους και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας για την προώθηση του αγώνα μας.

Τέλος θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2019, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα