Είστε έτοιμες να δείτε τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα παπούτσια φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019; Στο κατάστημα “Malphas-Steps” θα βρείτε ολοκληρωμένες συλλογές, μπότες, μποτάκια, δερμάτινα παπούτσια σε αρίστη ποιότητα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών!

Υποδήματα που καλύπτουν κάθε γούστο και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση. Από μπότες έως και high heels έχουμε όλα τα shoe trends που θα σας ενθουσιάσουν φέτος το χειμώνα!

Προλάβετε όμως τώρα για την παρέλαση την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου μπαλαρίνες  και μπαρέτες  για όλες τις ηλικίες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ανανεώσετε και φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας με μποτάκια σε νέα σχέδια και χρώματα. Στο κατάστημα θα βρείτε συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί γνωστών brands που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους!

Οι νέες συλλογές Bussola!

Τα παπούτσια Bussola είναι κατασκευασμένα από αυθεντικό και ποιοτικό δέρμα και σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν ποιότητα, ανθεκτικότητα και μοντέρνο design. Ξεχωρίζουν καθώς είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά, ελαφριά, με μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Μπότες που τις συνδυάζεις με μίνι και μίντι φούστες αλλά και παντελόνια για ένα γοητευτικό look από γνήσιο δέρμα για εκλεπτυσμένα look που θα χαρείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα κλασικά σχέδια και χρώματα στο “Malphas Steps” θα σας συνοδεύσουν και κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Με «Malphas Steps» θα κάνετε πάντα την διαφορά!

Ένα καλό παπούτσι πάντα θέλει και το συνοδό του! Στο «Malphas Steps» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε τσάντες ώμου, χειρός, ταξιδιού, βραδινές και τσαντάκια, χειμερινά φουλάρια, πορτοφόλια αλλά και  ζεστά φούτερ για το χειμώνα!

Η “Axe” προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε περίσταση. Οι συλλογές της είναι εξαιρετικά δομημένες, ολοκληρωμένες και ευέλικτες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τη δυνατότητα για αμέτρητους συνδυασμούς.

Ολοκληρωμένες προτάσεις και φέτος το χειμώνα μόνο στο«Malphas Steps»!  O απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

Malphas Steps – Όλη η μόδα στα πόδια σας!