ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ = 0-3

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Ο Αετός είναι αρπακτικό και φημίζεται για τα μεγάλα φτερά του, ωστόσο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ο Οδυσσέας ήταν αυτός που λειτούργησε… σαν αρπακτικό και “πέταξε” από την Αγιά με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του. Η ομάδα του Νυδρίου δεν μπήκε καλά στο ματς, μετά το πρώτο τέταρτο, όμως, όχι μόνο ισορρόπησε αλλά κατάφερε και να ανακτήσει τα ηνία του αγώνα. Αυτή η αλλαγή ήταν που έφερε και το προβάδισμα για τον Οδυσσέα, που προήλθε από μακρινό συρτό σουτ του Ζάτσε στο 40′ (0-1). Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να συνειδητοποιήσουν τα νέα δεδομένα στο ματς, ήρθε ο Βουλγαρίδης με πλασέ στο 44′ (0-2) να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε ο Ζάτσε και να δώσει “αέρα” νίκης στην ομάδα του.

Με καλή ψυχολογία, καλύτερα τρεξίματα και αρκετές καλές ενέργειες που απέφεραν σημαντικές ευκαιρίες, ο Οδυσσέας ευτύχησε να φτάσει και στο 0-3 (με όμορφο σουτ του Κτενά στο παραθυράκι της εστίας στο 56′) μετατρέποντας το υπόλοιπο διάστημα σε τυπική διαδικασία. Σταύρου και Μονόλιθος έχασαν καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα που δυσκολευόταν να κρατήσει την μπάλα, άρα και να γίνει απειλητική.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (Α. Βάσι): Παπανικολάου, Μπέλλος, Ε. Παππάς, Σ. Σκάρπος, Κουρούτης, Αθανασίου, Σ. Παππάς, Γεωργίου, Β. Σκάρπος, Ντάλλας, Λιάλιος.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Α. Βλασσόπουλος): Σκιαδάς, Κουβάτσης (80′ Χριστοδούλου), Σάντας, Καταγής, Τσούτσης (68′ Μανωλίτσης), Βουλγαρίδης, Κτενάς (61′ Γεωργάκης), Μουρεχίδης, Μονόλιθος (72′ Ζουριδάκης), Zάτσε, Σταύρου.