ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΛ-FAX: 26450-22466 email: ergatlef@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη. Ανάμεσα στα ζητήματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν και η καλύτερη οργάνωση των εργατικών- λαϊκών κινητοποιήσεων.

Για το σκοπό αυτό το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας καλεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα 1 Οκτώβρη στις 7 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, τα σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, καθώς και αυτά των αυτοαπασχολουμένων με σκοπό τη συζήτηση του πλαισίου πάλης του ΠΑΜΕ που υιοθετεί και το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας μαζί με εκατοντάδες άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, καθώς και την οργάνωση πολύμορφων αγωνιστικών κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα.

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας θεωρεί ανάγκη να πάρουν συνολική απάντηση από την εργατική τάξη όλης της χώρας η κυβέρνηση, η μεγαλοεργοδοσία και «οι θεσμοί» (ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) και όλοι όσοι στηρίζουν τις απαιτήσεις του κεφαλαίου για τα μέτρα που σχεδιάζουν να φέρουν και να υλοποιήσουν. Να γίνει η 8 Νοέμβρη μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, κορύφωση της πολύμορφης δραστηριότητας όλου του επόμενου διαστήματος.

Καλούμε τα σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα να συζητήσουν αγωνιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ