Καινούργια σχολική χρονιά σημαίνει και καινούργια ρούχα για τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές της ζωής μας! Έφτασε η ώρα να οργανωθεί η χειμερινή τους ντουλάπα. Τι θα φορεθεί το Φθινόπωρο- Χειμώνα του 2018; Σε αυτό την απάντηση δίνει το δημοφιλέστερο κατάστημα για παιδική ένδυση στην Λευκάδα “Butterfly”.

Ατέλειωτες επιλογές σε in fashion σχέδια που θα αναβαθμίζουν το καθημερινό ντύσιμο κάθε παιδιού. Η νέα collection για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2018 είναι πιο ονειρεμένη από ποτέ. Η παιδική συλλογή διαθέτει αμάνικα και μη μπουφάν, καθώς και bomber ή κολλεγιακού τύπου ζακέτες.Υπάρχουν και οι φλις ζακέτες, οι οποίες συνδυάζονται με t-shirts σε διάφορα χρώματα, κολάν και υφασμάτινα παντελόνια.

Απαλά και μαλακά jean υφάσματα, φόρμες για άνεση και ευκολία, κορμάκια και t-shirts σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Ειδικά όσον αφορά τα χρώματα οι τάσεις φέτος κινούνται στις κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις του μπέζ, πράσινου και σκούρου μπλέ. Σε αυτούς τους άξονες κινείται φέτος η φθινοπωρινή παιδική συλλογή. Άνεση, απαλότητα και ζεστασιά διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ρούχα σχεδιασμένα με την ποιότητα που μόνο το «Butterfly»  ξέρει να επιλέγει με στόχο να ικανοποιούν κάθε παιδί, όποιο κι αν είναι το στυλ του.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τις μικρές πατουσίτσες των παιδιών. Θα βρείτε παπούτσια, αθλητικά και μπότες που συνδυάζουν ποιότητα και άνεση από επιλεγμένες μάρκες στο «Butterfly». Επιλέξτε μέσα από πολλά σχέδια και χρώματα, το παπούτσι που ταιριάζει στο δικό σας παιδί.

Αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το “Butterfly” σε αθλητικά παπούτσια. Ήδη από τώρα μπορείτε να δείτε την νέα collection φθινόπωρο/χειμώνα 2018 που θα σας ενθουσιάσει!