Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

** Τα τρία πρώτα επίσημα ματς της σεζόν έδωσαν την ευκαιρία στον Τάκη Κονιδάρη να δει με πιο καθαρό μάτι ποιοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν στον Τηλυκράτη της νέας περιόδου. Έτσι μετά την πολύ πρόωρη λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο, σειρά όπως όλα δείχνουν παίρνει ο επιθετικός Ντινόπουλος. Ο παίκτης στο διάστημα της παραμονής του δεν έπεισε ότι μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης του Τηλυκράτη και για το λόγο αυτό πρόκειται να δει την πόρτα της εξόδου.

** Η αποχώρηση του Ντινόπουλου ενδέχεται να φέρει νέο παίκτη στον Τηλυκράτη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτός δεν θα είναι επιθετικός, αφού ο νεαρός Σπύρος Γεωργούσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, γεγονός που δείχνει ότι η θέση του… φουνταριστού μοιάζει να είναι κλεισμένη.

** Για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων δείχνει να κινείται ο Τηλυκράτης. Από την μία το “διαζύγιο” με τον Λαμπρόπουλο και από την άλλη η μελλοντική κλήση του Τρανουλίδη για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, δημιουργούν νέα δεδομένα. Ο ένας εκ των δύο που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο είναι ο Σίμος Συνοδινός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Σιδηρόκαστρο. Για την δεύτερη μεταγραφή τερματοφύλακα θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι κάποιος έμπειρος.

** Εξοδολόγιο 1.450 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο Τηλυκράτης για τους διαιτητές και παρατηρητές του αγώνα Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων. Το θετικό είναι ότι από την προείσπραξη και τα εισιτήρια στην είσοδο καλύφθηκε το εξοδολόγιο, οπότε δεν χρειάστηκε να γίνει άντληση χρημάτων από άλλες πηγές.

** Ικανοποίηση υπάρχει στον Τηλυκράτη για την άμεση ανταπόκριση που βρήκε από τον Δήμο Πρέβεζας το αίτημα χρήσης του Δημοτικού Σταδίου στο ματς Κυπέλλου. Εντός δύο ημερών ο εκεί δήμος και το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας προχώρησαν στην έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και αποφεύχθηκε έτσι ένα ταξίδι πολύ πιο μακρινό για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα.

** Δικαιολογημένα πανηγυρίζουν βέβαια οι ποδοσφαιρόφιλοι της Πρέβεζας μετά την παραπάνω εξέλιξη. Δεν είναι και μικρό πράγμα να αποκτάς γήπεδο προδιαγραφών Football League σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα…

** Λαχειοφόρο με μεγάλο έπαθλο ένα μηχανάκι LIFAN 125 cc διοργανώνει ο Τηλυκράτης για την οικονομική του ενίσχυση. Νικητής θα είναι ο κάτοχος του λαχνού που θα φέρει τα τέσσερα τελευταία ψηφία, του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 9 Οκτώβρη 2018. Αντίστοιχα ο δεύτερος νικητής κερδίζει 1.000 ευρώ μετρητά και ο τρίτος μια τηλεόραση 42 ιντσών, ένα laptop Lenovo κι ένα ποδήλατο. “Η στήριξή σας είναι απαραίτητη” επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας.

** “Μόνο διακοπές έχω έρθει στη Λευκάδα” έλεγε σε παίκτες του ο προπονητής του Αήττητου Σπάτων, Σούλης Παπαδόπουλος. “Ξεχασιάρης” μας προέκυψε λοιπόν ο προπονητής της Αθηναϊκής ομάδας, αφού όπως φαίνεται δεν θέλει να θυμάται το 1-1 ανάμεσα στον Τηλυκράτη και την τότε ομάδα του, τον Ηρακλή, στις 29/4/12 (φωτό από την συνέντευξη Τύπου εκείνου του αγώνα). Σε εκείνο το ματς χάθηκαν οι τελευταίες ελπίδες του Ηρακλή για άνοδο, οπότε κάπως έτσι δικαιολογείται η… κοντή μνήμη του Σούλη Παπαδόπουλου.