ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EQUAL SOCIETY

Δίχως διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς, η Equal Society στέκεται στο πλευρό των ευπαθών νοικοκυριών του νησιού μας και προσφέρει υποτροφίες σε παιδιά φτωχών οικογενειών για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, την επαφή με αθλητικές και πολιτισμικές δραστηριότητες και την ενίσχυση εκείνων των μαθητών μέσης εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην κάλυψη των καθημερινών εκπαιδευτικών τους αναγκών.

Με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία», ο Οργανισμός μας στηρίζει για Πέμπτη χρονιά στην Λευκάδα τα παιδιά του τόπου μας.

Όσες οικογένειες ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμά καλούνται να προσκομίσουν στα γραφεία του Οργανισμού, ταυτότητα γονέα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό εφορίας,  κάρτα ανεργίας του γονέα / γονέων σε ισχύ (εφόσον υπάρχει), κάρτα πολύτεκνων (εφόσον υπάρχει) και πιστοποιητικό εντοπιότητας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθηγητές , συλλόγους και φροντιστήρια για την υπέροχη συνεισφορά τους και πιο συγκεκριμένα στα φροντιστήρια :  ABC, EASY LEARNING, ENGLISH SCHOOL, LEXIS, TOP OF CLASS, ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΑ στους εκπαιδευτικούς : ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ – ΜΠΙΑΝΚΑ, ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και στους συλλόγους Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ και ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ. Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους χαρακτηρίζει είναι σημαντικό στις δύσκολες συνθήκες του σήμερα.

Οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία των Δομών της Equal Society στην οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ & Δημ. Βερροιώτη  μέχρι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 26450-22578

Αρμόδια Επικοινωνίας για υποτροφίες: Κατερίνα Νικολαΐδου .