ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ = 0-5

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε ο Τηλυκράτης που ηττήθηκε με 5-0 από τον Αήττητο Σπάτων. Η έκταση του σκορ βέβαια αδικεί την ομάδα της Λευκάδας, η οποία δικαιούνταν κι αυτή να πετύχει γκολ βάσει των ευκαιριών που βρήκε στο 90λεπτο του αγώνα που έγινε στο ουδέτερο για τις δύο ομάδες, Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας. Η δεδομένη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες που αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία καθόρισε σε σημαντικό βαθμό την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Όπως και να έχει πάντως ο Τηλυκράτης μπορεί απερίσπαστος πλέον να συγκεντρωθεί στην προετοιμασία του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ τα κέρδη του θα είναι πολλά αν καταφέρει να αποκωδικοποιήσει σωστά όλα αυτά που συνέβησαν από αγωνιστικής πλευράς στο τρίτο κατά σειρά επίσημο ματς από την αρχή της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με σουτ του Γροντή στο οριζόντιο δοκάρι (4′), ενώ σουτ του Μπαλογιάννη στο 7′ σταμάτησε στον Κοκκαλά. Ο Αήττητος με τον Μαρουκάκη σκόρερ πήρε το προβάδισμα στο 11′ (0-1 με σουτ στον διαγώνιο σουτ στον ουρανό των διχτύων), ενώ στο 14′ ο Ματσούκας με την βοήθεια του κάθετου δοκαριού νίκησε τον Τρανουλίδη σημειώνοντας το 0-2. Ο Τηλυκράτης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει και να “ξαναμπεί” στο ματς, ωστόσο το σουτ του Μπαλογιάννη στο 33′ βρήκε στην συμβολή των δοκαριών του Κοκκαλά. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-3 που διαμορφώθηκε με σουτ του Νικλητσιώτη στο 40′.

Ο Τηλυκράτης προσπάθησε στο ξεκίνημε του δευτέρου ημιχρόνου να πετύχει ένα γκολ, παρ’ όλα αυτά τα σουτ του Γεωργούση (του πιο μαχητικού παίκτης της λευκαδίτικης ομάδας) στο 53′ και το 55′ δεν βρήκαν στόχο. Ο Βασίλας στο 60′ απέκρουσε στην γραμμή του τέρματος το σουτ του Καζνέτση, ενώ στο 80′ ο Σπυρόπουλος με κοντινό πλασέ (0-4) και στο 90’+ ο Μαρουκάκης (0-5) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Συμπερασματικά, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τηλυκράτης θα είχε αλλιώτικη εικόνα και θα ήταν πιο μαχητικός αν το ματς γινόταν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Τα δύο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της αναμέτρησης, στην διάρκεια της οποίας φάνηκε ότι υπάρχουν παίκτες που θα πρέπει να “τρέξουν” για να αποκτήσει η ομάδα την πολυπόθητη ομοιογένεια. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο δραστήριος Γεωργούσης, ενώ καλές στιγμές είχαν οι Βασίλας και Μπαλογιάννης.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Δ. Κονιδάρης): Τρανουλίδης, Πριόνας, Βασίλας (71′ Ντινόπουλος), Δημητρίου, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Μπαλογιάννης (58′ Γ. Καταγής), Φέτσης, Γεωργούσης, Τόσκα (76′ Ματσίνγκος), Σ. Καταγής.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σ. Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας (81′ Μανωλάς), Ηρακλής, Καζνέτση, Ματσούκας (60′ Σπυρόπουλος), Μαρουκάκης, Γροντής, Νικλητσιώτης (67′ Χαντί).