Μετά από ένα καυτό καλοκαίρι το δημοφιλέστερο κατάστημα για υπόδηση στην Λευκάδα ετοιμάζεται να μας ενθουσιάσει και το φθινόπωρο με νέα διάθεση και νέα Collection! Στο κατάστημα Malphas-Steps θα βρείτε ότι προστάζει η φετινή σεζόν στη μόδα! Ήδη μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από χρώματα και σχέδια σε αθλητικά παπούτσια.

Τα σχολεία ξεκινούν σε λίγες μέρες προλάβετε τώρα τα νούμερα που χρειάζεστε!

Προλάβετε όμως και τις τελευταίες ήμερες προσφορών! Υπέροχα χρώματα και σχέδια σε γόβες, πέδιλα αλλά και παιδικές μπαλαρίνες σε πολύ καλές τιμές!

Καλωσορίζουμε το Φθινόπωρο! Ανανεώσετε και φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας  με μποτάκια σε νέα σχέδια και χρώματα. Στο κατάστημα θα βρείτε συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί γνωστών brands που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους!

Στο κατάστημα Malphas-Steps θα βρείτε ολοκληρωμένες συλλογές, δερμάτινα ισπανικά παπούτσια σε αρίστη ποιότητα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών!

O απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ Malphas-Steps συνεχίζει να μας ενθουσιάζει και αυτό το Φθινόπωρο!

Malphas Steps – Όλη η μόδα στα πόδια σας!