ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΥΛΙΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Ο Δήμος Ραφήνας αναζητάει εθελοντική προσφορά υλικών χειροτεχνίας (είδη ζωγραφικής, πηλό, μαρκαδόρους) και επιτραπέζιων παιχνιδιών για το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που θα διεξαχθεί τον μήνα Αύγουστο για τα παιδιά που έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην Δράση αυτή, παρακαλούμε να αποστείλει τα υλικά:

1) στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής Λευκάδας. Με ευθύνη του Διευθυντή του Σχολείου, των δασκάλων και των γονέων του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής θα συγκεντρωθούν τα παραπάνω υλικά στο σχολείο μας μέχρι την Πέμπτη στις 13:00μ.μ. Για την παραλαβή των παραπάνω υλικών θα είναι στο σχολείο την Πέμπτη 2 Αυγούστου από τις 10:00 π.μ έως τις 13:00μ.μ ο κ. Πάνος Γαζής. Τα υλικά μπορούν να παραληφθούν και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 6937410437.

2) να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου (είναι δωρεάν-υποχρεωτικά να αναγραφεί στο δέμα αποστολής: «για τους πληγέντες μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνος») στη Διεύθυνση: 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, Λ. Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κ. Παλαμά Τ.Κ 19009, Ραφήνα, κατόπιν συνεννόησης με τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σαράντη Χέλμη : τηλ 6944387484.

Σε περίπτωση που συγκεντρωθούν αρκετά υλικά, θα μεταφερθούν με ευθύνη του κ. Πάνου Γαζή την Παρασκευή 3 Αυγούστου κατευθείαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας και συγκεκριμένα στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας κ. Σαράντη Χέλμη, διαφορετικά θα αποσταλούν στην παραπάνω διεύθυνση μέσω ταχυδρομείου τη Δευτέρα 6 Αυγούστου.