Tα παπούτσια είναι φετίχ, εμμονή, έρωτας, ζήτημα αισθητικής και άποψης! Καλοκαίρι και όλες υποφέρουμε από το ίδιο σύνδρομο. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε! O απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ Malphas-Steps συνεχίζει  να μας ενθουσιάζει.

Στο δημοφιλέστερο κατάστημα για υπόδηση στην Λευκάδα θα βρείτε ότι προστάζει η μόδα αυτό το καλοκαίρι!

Απόλυτη προτεραιότητα θέτει το Malphas-Steps στα δέρματα, για αυτό και όλες οι συλλογές συνδυάζουν κομψότητα, πρωτοτυπία, εξαιρετική ποιότητα και κατασκευαστική αρτιότητα. Έτσι το Malphas-Steps  πάντα ξεχωρίζει!

Η αλήθεια είναι πως το Malphas-Steps δεν μας το κάνει εύκολο να αντισταθούμε.Μια βόλτα έστω και στα πεταχτά και θα ερωτευτείς. Τα σχέδια υποδημάτων ελληνικής, ισπανικής και ιταλικής προέλευσης θα σας ενθουσιάσουν. Φέτος πρωταγωνιστούν επώνυμες μάρκες όπως Gioseppo, Marilla, Oh my Sandals, Conguitos αλλά και τα γνωστά παπούτσια μάρκας Vaquetillas !

Στο κατάστημα Malphas-Steps θα βρείτε ολοκληρωμένες συλλογές που ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς και καλύπτουν τα γούστα και της πιο απαιτητικής γυναικάς! Μοντέρνα, όμορφα, κομψά και προπάντων ποιοτικά και άνετα παπούτσια σας περιμένουν για τις καλοκαιρινές βόλτες σε πολύ καλές τιμές με προσφορές που φτάνουν και το 50%!

Αναπαυτικά αλλά συγχρόνως κομψά και trendy casual παπούτσια για τη βόλτα, το περπάτημα αλλά και για την εργαζόμενη γυναίκα, η οποία καθημερινά έχει ανάγκη το ποιοτικό και άνετο παπούτσι που θα την καλύψει όμως όλες τις ώρες της ημέρας!

Μοναδικά πέδιλα και πλατφόρμες, σε ιδιαίτερα χρώματα και δερμάτινα υλικά για ποιοτικές και κομψές εμφανίσεις! Παπούτσια κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, διαθέτουν μαλακό δερμάτινο πάτο και αντιολισθητική σόλα.

Ως αποκλειστικός αντιπροσώπους της εταιρείας “Puma” στο χώρο υποδημάτων στην Λευκάδα θα βρείτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα τα αθλητικά παπούτσια που ταιριάζουν σε εσάς και τα παιδιά σας! Άνεση, ποιότητα και υψηλή αισθητική στις καλύτερες τιμές!

Malphas-Steps – “Όλη η μόδα στα πόδια σας!”